Sex maloljetnika - Brzog datiranja

nedjelja , 23.12.2018.

NAJSTRAŠNIJA UČENIKA U SRPSKIM OSNOVNIM ŠKOLAMA: U učestvuje pet dečaka i devojčica!










Click here: Sex maloljetnika






» «Ma daj kaj ti je! Oprosti ti meni što sam te šokirala, dušo.



sex maloljetnika

Volio je sisate cure, a Patricija je imala barem petice, koliko sam mogla vidjeti kroz njen džemper. To me je jos vise uzbudilo i posle samo nekoliko trenutaka poceo sam da se izlivam u maminu picku.



sex maloljetnika

Stari i mladi (18+) - Dok sam je sređivala nekoliko puta sam rukom slučajno okrznula mlade napete sise.



sex maloljetnika

Redakcija Telegrafa saznala je za slučaj da je učenica stara 13 godina ostala u drugom stanju. Proporcije pravog horora postale su poznate pošto ona nije znala da objasni ko je otac deteta. Nakon iscrpnog razgovora sa devojčicom, otac i ginekolog su došli do saznanja o strašnoj igri koja je - Ćerka se žalila na bolove u stomaku. Oni se nalaze u stanu nekog od njih, onog čiji roditelji neće biti tu celo veče. Ona ne zna ko je otac deteta, jer su svi dečaci imali seks sa njom. Navodno tinejdžeri pikiraju prazan stan, pa kada odu nečiji roditelji negde okupe se i igraju ovu strašnu igru, koja mora da se zaustavi - rekao je zabrinuti otac koji ne zna šta će da radi, i kome da se obrati. Foto: Facebook Sociolog Ratko Božović kaže za Telegraf da je porodica potpuno propala, da nije ni tradicionalna ni moderna, i da deca nikada nisu vodila ovoliko raskalašan život. Ovo je definitivno društvo u kojem vlada haos, bezakonje, morala nema. Ljudi se uče bezobrazluku, jer se i kroz rijalitije podstiče sve: nasilje, seks, živi se danas i ne razmišlja o sutra. Ono što se ne sme zanemariti je da u Srbiji ima puno nepismenih, a od nepismenih deca ne mogu da budu drastično drugačija - rekao je Božović, i dodao da više nema zdravog odrastanja. Psiholog Aleksandar Šibul smatra da je ovaj problem uzeo velike razmere zbog uticaja grupe i niskog samopoštovanja. Porodica im nije dala dobar primer, hoće da se dokažu i misle da ukoliko pristanu na sve što se od njih traži, vršnjaci će ih tada prishvatiti. Među decom vlada velika nesigurnost, a zbog nje dolazi do sličnih problema. Uvek će postojati takve osobe u društvu, to je slično kao i sa prostitucijom, koja je u društvu otkad je sveta i veka. Možda bi rešenju problema pomogao preventivni rad, priča o seksualnosti - rekao je Šibul, koji se složio sa Božovićem da je deci danas sve dostupno, i da samo jednim klikom dolaze do pornića. Devojčice gledaju tv i čitaju tabloide. Ja većih bljivotina nikada nisam čuo od dečaka. Psovke, ogovaranja, odeća kao sa estrade... Dečaci nisu zlatni ali su pristojniji. Želela je da bude kao neka straleta.



KPZ Ustikolina - Svi za Želju
Zadnja promjena: Luigy; 03. Ušao je u dnevni boravak. Provirila sam na hodnik i viknula, «Toma, uskoro je ručak. Posle mi je dala da joj drkam pickicu, ali nista dalje. Patricija je jašila Tomu, drugim riječima, jebali su se. Mirisao je otpozadi i vec se uveliko videlo da je itekako uzbudjen. «Zato nije popizdila kad smo se ljubili pred njom! Nazvat ću te ako se predomislim», držao je malu za ruku i upravo su se spremali izaći. Sisao sam da zajedno doruckujemo, i primetio sam da je mama jako dobro raspolozena.

[Prvi seksualni odnos kod zena|Liveseks|Svaka duša traži svog učitelja ili mučitelja!]






Oznake: seks, skandal, u, CZ-u:, Maloletnici, noćima, orgijali, sa, pritvorenicama!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.