Svaka duša traži svog učitelja ili mučitelja! - Lijepe djevojke

nedjelja , 23.12.2018.

Jeste li upoznali svoju srodnu dušu?










Click here: Svaka duša traži svog učitelja ili mučitelja!






Što je sa mnom bilo pre ovog života? Potvrda da jeste je trajanje te ljubavi i onda kada nisu zajedno i kada se ne viđaju mesecima, kada žive u drugim gradovima. Kada se radi o sudbinskoj ljubavi, ona se događa da bi se iz te ljubavi rodila deca, bez obzira kako se završava, rastankom ili srećnim brakom.



Svaka duša traži svog učitelja ili mučitelja!

Osećamo to nešto što nas u potpunosti obuzima a oduzima nam moć govora, zdrav razum i sposobnost da upravljamo svojim postupcima. Oba blizanca razmišljaju o tome kakav bi trebalo da bude njihov odnos kroz prizmu njihovih uverenja, pri čemu dolazi do sumnji, procenjivanja i kritičnosti. Sve religije sveta nude odgovor na pitanje o večnosti.



Svaka duša traži svog učitelja ili mučitelja!

Jeste li upoznali svoju srodnu dušu? - Što je zahtevniji, to je ljubav komplikovanija i duže traje.



Svaka duša traži svog učitelja ili mučitelja!

Ruski parapsiholozi smatraju da je karma bioenergetski zapis i da je sadržan u jednom od nekoliko slojeva aure koja se sastoji od fizičkog, misaonog i emotivnog sloja. Velike strastvene ljubavi uvijek su dio karmičkog zadatka jer samo ono što netko osjeća kao potrebu svog bića, a što je zapisano u genetskom materijalu može se ispoljiti ako se sretne osoba koja je je sposobna prodrijeti do emocionalne aure. Zbog toga se strastvena karmička ljubav često događa kada se to najmanje očekuje, neočekivani susreti koji izgledaju kao sudbinski, a ljubav se doživljava kao snažna fizička privlačnost mada nije rijedak slučaj da pri poznanstvu dođe do odbojnosti, straha i pokušaja da se izbjegne društvo te osobe. To može biti u vidu osjećaja da će se nešto značajno dogoditi, neka vrste radosti ili nadahnuća, čak i umjetničkog, egzaltiranih osjećaja kojima se ne zna uzrok. Ako u fazi društvenog ili profesionalnog uspona osoba koja će postati naša karmička ljubav uđe u naš život, može ostati neprimijećena, bar izvjesno vrijeme. Duša je neće prepoznati kao karmičku ljubav jer je energija ljubavi usmjerena ka drugim interesima ili drugom, moguće privremenom partneru. Ipak, ta osoba je nekako uvijek tu, uvijek prisutna i uvijek blagonaklona i možemo je sresti na mjestima na kojima se i ne nadamo. Tada stupa na scenu naš karmički zadatak. Ne biti žrtva, a ne odreći se ljubavi. Što je teži zadatak pred nama to će veza biti kompliciranija, što je veća ljubav s jedne strane i superiornost ili odbijanje ljubavi s druge, karmički put je teži. Osoba koja pati u vezi uvijek više voli, a patnja je i dokaz da je na pravom putu da o sebi nešto nauči. Često se uloge obrnu, i ona druga strana počinje otplaćivati svoj karmički dug kada je partner koji je patio postao trezveniji i stabilniji. Mnogi se pitaju da li postoji nekoliko karmičkih ljubavi. U karmičkoj ljubavi svaki partner uči svoju lekciju o ljubavi, braku i stavljen je na ona iskušenja koja mu omogućuju da duša nađe svoj put ka sreći. Moguće je da je u prethodnim vezama bio previše samouvjeren, bahat, netolerantan ili gord. Samoljublje, ponos, potreba da se poigravamo tuđim osjećajima, da budemo bezuvjetno obožavani su osobine koje onemogućavaju da se otplati karmički dug jer blokiraju kanale ljubavi. Potvrda da je to karmička ljubav je trajanje — i onda kada nisu zajedno i kada se ne viđaju mjesecima, kada žive u drugim gradovima. Kako će se veza razriješiti ovisi o karmičkom zadatku i jedne i druge osobe. Što je zadatak zahtjevniji, to je ljubav kompliciranija i duže traje. Sve dok se aure spontatno ne spoje ili ne rastave bez mržnje, ljutnje ili osjećaja povrijeđenosti. Nakon svake ljubavi, naročito karmičke, mora ostati sjećanje na ljubav, ne na patnju ili povrijeđen ponos.



Psiholoska kontrola - STATE OF MIND
Što je teži zadatak pred nama to će veza biti komplikovanija, što je veća ljubav s jedne strane i superiornost ili odbijanje ljubavi s druge, karmički put je teži. Često se uloge obrnu, i ona druga strana počinje otplaćivati svoj karmički dug kada je partner koji je patio postao trezveniji i stabilniji. Posle početne faze netrpeljivosti, koja je često posledica šoka i straha od ljubavi, strasti se smiruju i dolazi do realizacije emotivne veze — naglašava američki terapeut za emotivne veze Irina Grin. Kako će se razrešiti zavisi od karmičkog zadatka i jednog i drugog. Sve dok se aure spontatno ne spoje ili ne rastave bez mržnje, ljutnje ili osećanja povređenosti. U karmičkoj ljubavi svaki partner uči svoju lekciju o ljubavi, braku i stavljen je na ona iskušenja koja mu omogućavaju da duša nađe svoj put ka sreći. Kako će se razrešiti zavisi od karmičkog zadatka i jednog i drugog. Upravo težnja da se parovi spoje u jedno biće može seksualnu želju da pretvori u nežan, gotovo prijateljski odnos, više platonski nego seksualan. Loši bračni odnosi, svađe, ignorisanje, vređanje ili fizičko nasilje, razvod, su pokazatelj da je jedan od partnera ušao u brak bez velikih emocija a da je drugi ušao sa karmičkim zadatkom da bi nešto 'naučio' ili 'odradio'.

[Sexy shop podgorica|Srodne duse film|Moj vip usluge]






Oznake: nastavak, naš, sledecoj, STRANICI

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.