utorak, 05.06.2007.

Radikalno buđenje.

sly2

Kako ide abeceda,
nije logično da je njihaljka bude iza novosti. Logično je samo zato što su n i j kao neko drugo slovo. Nije to pošteno.

Zašto u tragičnim filmovima uvijek kada netko umre ožalošćeni se počne bacat u smjeru smrti. Prihvaćam scenu ako je osoba samo mrtva, ali ako je recimo reš pečena, ma daj..ziher ćeš je ići grliti.

--
"Sve ok dok dok mene ne diraju!"
"Cure su ok, ali muški su odvratni."
"Da mi je sin..više nebi bio."
i ine provale. Naravno - homoseksualci! Naravno da mi je sasvim svejedno. Za bilo koju osobu. Ali i odgajana sam tako pa je to jasno. Iako je mnogo lakše biti heteroseksualan. Sad pitanja:
1. Je li bolje da je netko biseksualan ili homoseksualan? Jer realno gledajući, bi su najopasnija skupina, ali mogu roditeljima podariti unuke, jel.
2. Je li u redu da homoseksualni parovi posvajaju djecu? Prije nego kažete ne, prisjetite se:
- koliko mnogo djece ima u domovima
- da se nebi zvali mama i mama ili tata i tata već imenima
- da postoji jako puno obitelji gdje dvije žene ili dva muškarca odgajaju dijete. Recimo majka i baka ili otac i djed ili dva brata ili teta i strina etc. Njima si nitko ne uzima za pravo prigovoriti. Zato što su djeca ostala bez roditelja? Sva koja bi se posvojila nebi imala roditelje inače. i definitivno iz takve okoline dijete ne ispadne homoseksualno. A homo roditelji se nebi trebali pipkati pred djetetom jasno. Kao što to uostalom i inače roditelji nebi trebali raditi.

- 11:33 - Komentari (52) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

design byRuby Nelle