ponedjeljak, 14.11.2016.

Srce na gležnju




Svemir, posljednja granica. Ovo su putovanja svemirskog broda Randomheart. Njegova petogodišnja misija: istražiti čudne nove svjetove, tražiti novi život i nove civilizacije, hrabro ići gdje još ni jedan čovjek nije išao.
Zvijezdani nadnevak 016011014.
Otkrili smo planet vrlo sličan Zemlji. Sa sličnom klimom i populacijom koja se bitno ne razlikuje od naše. Vrlo slična, gotovo ista konstrukcija DNK, s obzirom da smo strukturno vrlo slični ukazuje na mogućnost zajedničkog podrijetla. Veličina planeta, umjerena klima, raznovrsnost tla i područja, visinske razlike, pa čak i boja neba je ista kao i na Zemlji. Dalnjim istraživanjem ustvrdili smo i previše sličnosto sa našom populacijom. Kao da smo razvojni proces započeli na istoj točki, samo svjetslosnim godinama udaljeni. Slične navike, dominacije i superiornosti, osvajački i hladni ratovi, borbe za prevlast u fizičkom i psihičkom smislu.
Želja nam je bila upoznati vrstu napredniju od nas samih. Tolika sličnost nas je malo obeshrabrila zbog toga što usporedivši našu povijest i njihovu, primjećujemo iste proceduralne pogreške i mane koje smo s vremenom shvatili, definirali i eliminirali, dok se njihova vrsta i dalje nosi sa percipiranjem koja je na Zemlji vladala krajem 20. i početkom 21. stoljeća po starom mjerenju vremena. Sa pretpostavkom da poznajemo njihov potencijal, koja se temelji na ljudskim iskustvima i svijesti kako je nemoguće unijeti pozitivan utjecaj, ostavljamo samo sjeme nade u obliku vlastite svijesti i napuštamo novootkriveni planet. Nastavljamo svoje putovanje bespućima svemira u potrazi za novim i naprednijim civilizacijama i tehnologijama.
Živite dugo i napredujte!


19:15 | Komentari (7) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno. --