nedjelja, 13.09.2015.

Srce od pasa

(srce uočila Marija C.)

Svemir, posljednja granica. Ovo su putovanja svemirskog broda Randomheart. Njegova petogodišnja misija: istražiti čudne nove svjetove, tražiti novi život i nove civilizacije, hrabro ići gdje još ni jedan čovjek nije išao.
Zvijezdani nadnevak 015009013
U beskraju svemira susreli smo se mnoštvom prostornih oblika i izvedbi planeta i cijelih sustava, no neke od njih se značajno ističu u odnosu na sve druge. Jedna od tih je Canis lupus familiaris duo, sazvježđe sastavljeno od zvijezda poredanih po specifičnom rasporedu, univerzalnog oblika koji nas prati i prožima kroz cijelo naše putovanje, kroz bespuća svemira i vremena. Svemirski pioniri jednako kao i svi današnji putnici i istraživači svemira toliko su se rijetko susretali sa ovakvom formacijom u kontekstu cijelokupne povijesti putovanja svemirom, da ovakvu formaciju zvijezda možemo slobodno nazvati jednom endemskom pojavom.
Uživajući u pogledu na izuzetnu prolaznu formaciju, ostavljamo je iza sebe u nadi da ćemo je jednom ponovno susresti i moći joj se još jednom diviti.
Živite dugo i napredujte.


19:15 | Komentari (7) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

-- Ništa nije slučajno.