Raspored utakmica

Škola nogometa K7 / NK Mlaka

nedjelja, 08.11.2009.

Još malo pa odmor

Prstići
Vinogradar - Velika Mlaka 1:0


Limači
Vinogradar - Velika Mlaka 3:2 Huzjak, Marelja


Mlađi pioniri
Velika Mlaka - Rugvica 4:1 Humeljak 2, Žinić, Marelja
NAPOMENA: JOŠ UVIJEK 100% UČINKOVITOSTbelj


Stariji pioniri
Velika Mlaka - Rugvica 4:2 Strunje, Musić, Muhar, Škegro


Budući da smo postali sve posjećeniji i čitaniji, uvodnu riječ ćemo početi sa dvije stvari koje su obilježile ovaj vikend.

Prvo i prvo. Došao je i taj dan. Naše tekme su došli pogledati i vjerni navijači Dinama.thumbup

Općenito



Drugo. Naše klince uvijek prati šačica roditelja i djedova te je red da i njih prikažemo i pokažemo.wave

Općenito


Općenito



No krenimo redom, ne odigravanja utakmica, nego po mladenačkim uzrastima.
Prstići su igrali u gostima kod Vinogradara i nesretnim slučajem su izgubili. Igra je bila OK, ali ima takvih dana kad vam jednostavno ništa neće ući u gol.

Prstići



Limači su igrali derbi začelja i očekivali su se novi bodovi, ali... Već sam par puta spominjao kroničan nedostatak limača, pogotovo u gostima, te kad se poklopi nedjelja+gostovanje+loše vrijeme izgleda da smo osuđeni na posuđivanje igrača od prstića (sva sreća da njih, trenutno, ima dosta). Znam iz svog primjera da bi mi bilo ljepše ostati doma i subotu i nedjelju, ali na taj način uskraćujemo klincima njihovu zabavu na igralištu pa molim roditelje da idući put makar pošalju klinca ili klincezu do igrališta u Velikoj Mlaki, a netko od nas će ga odvesti i dovesti nazadwink
Uključujući sve te objektivne i subjektivne razloge (sudac!? teren!?) mogli smo i dobiti tekmu, ali nažalost praznih ruku smo se vratili doma.

Limači


Općenito



Mlađi pioniri su igrali pravi derbi jer nam je u goste stigla Rugvica, drugoplasirana momčad prvenstva. U prvom poluvremenu su naši klinci pokazali kako se igra nogomet i samo spletom okolnosti rezultat je stao na 4 komada u mreži gostiju. Drugo poluvrijeme je pokazalo da smo i mi ranjivi, pogotovo nakon izvršenih zamjena i promjena položaja igraća na terenu, te smo jedva dočekali kraj uz samo 1 primljeni pogodak.

Mlađi pioniri


Mlađi pioniri



Stariji pioniri su također ugostili Rugvicu, a izvještaj sa tekme je pripremio asistent g. A. Dedić, sada već stalni suradnik i na to sam jako ponosan.
"Završna riječ bi bila uknjižili smo 3 nova boda: Obzirom da ekipa nije bila standarno kompletna trener je ipak to dobro posložio i kasnije preslagivao, a znamo da nemamo niti golmana po struci te nam se ponovo dogodilo da volimo poklanjati?! Tako smo i u ovoj utakmici protivniku poklonili 2 gola. Na svu sreću, iz dobrih akcija u kojima je sudjelovao manje-više Gospon Strunje tako smo nećete vjerovati 4 puta vješto poentirali, i tako se dogodio ovaj naprijed napisani naslov."

Stariji pioniri


Stariji pioniri


Stariji pioniri



Još jednom bih zahvalio Dedi te bih pozvao i ostale sudionike da ubuduće pošalju svoje viđenje tekme kako bi ih objavili!
Koristim svoje ovlasti te pozdravljam vjernog suradnika (kamermana) koji zbog posla nije mogao prisustvovati subotnjim tekmama!wave


- 13:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Obavijesti
Klupske obavijesti za roditelje http://zaazu.com



Razno
NAVIJAČKI KUTAK

Navijacica

 
SVIJET NOGOMETA