Raspored utakmica

Škola nogometa K7 / NK Mlaka

nedjelja, 29.11.2009.

Počeo turnir u Utrinama

Limači
K7 - Gorica 7:1


Mlađi pioniri
K7 - Antonio 4:3


Konačno smo i to dočekali. Balon je postavljen i dugo najavljivani turnir je mogao početi.

Limači su imali otvaranje protiv prijateljskog nam kluba NK Gorica u suradnji sa kojim smo i prošle godine osvojili ovaj turnir. Iako rezultat sugerira našu veliku nadmoć nije ipak bilo tako. Klinci su dominirali u početku kada smo naplatili sve pogođene stative i promašaje iz jesenskog dijela natjecanja te sve što smo uputili u okvir gola je i ušlo. Treba pohvaliti i roditelje koji su dovezli klince jer smo konačno imali i rezervi na klupi pa je bilo lakše za igrati. U svakom slučaju čestitke protivniku na borbenosti i zalaganju te našim limačima na pobjedi.thumbup

Limači



U popodnevnim satima na teren su istrčali mlađi pioniri oslabljeni za nekolicinu igrača koji se doma liječe od svih ovih boleština te im ovim putem želimo i brzo ozdravljenje.wave
Protivnik nam nije izgledao previše impresivno, ali se ispostavilo da je dobrano potkovan sa borilačkim vještinama koje naši klinci ne poznaju, a i sudac im je pomagao koliko je mogao. U svakome slučaju svaka čast dečki na pobjedi, a treneri će morati malo poraditi na karate potezima kako bismo i mi bili konkurentni u slijedećim utakmicama.thumbup

Mlađi pioniri



Na kraju bih samo spomenuo i dojam o općenitim stavrima na turniru:
1. Igralište je preširoko, a prekratko!?eek
2. Previše igrača na terenu te se gubi smisao malog nogometa (brza odigravanja i tehnika)!?headbang
3.Umjesto grijanja imali smo uključeno hlađenje u balonu pa bi se možda trebao promijeniti natpis "GRIJANI BALON" u "FRIŽIDER"namcor

- 11:40 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.11.2009.

SRETAN ROĐENDAN KEKO!!!!!

Sa malim zakašnjenjem želimo sretan rođendan najboljem treneru!!!!!
hrvatskawavewavewavewavewavepjevapjevapjevawavewavewavewavewavehrvatska


- 20:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 17.11.2009.

Ipak ima zainteresiranih za blog

Prstići
Velika Mlaka - Jaska 3:3


Limači
Velika Mlaka - Jaska 2:6


Mlađi pioniri
Jaska - Velika Mlaka 3:1


Stariji pioniri
Jaska - Velika Mlaka 3:1


Izvještaj sa utakmice starijih pionira by DEDA

Jučerašnja utakmica! Eh taj nogomet! Nećete vjerovati Ali oni koji si bili promatrači to jest publika OD Početne euforije koja je trajala 20-ak minuta,Padali su u očaj,Trans,nevjericu, zašto? Otvaranje I zatvaranje, to jest brzo otvaranje I brzo zatvaranje to vam se u modernome svijetu zove nogomet, to vam znate ima veze s razmišljanjem što napraviti u momentu kad se ima lopta a što kad se nema lopta u posjedu, ali eto veliki broj igrača nažalost ili na sreću protivnika nisu došli do te razine nogometne vještine ili vrline. U ovom slučaju moram priznati DA je teško biti trener takvoj momčadi. Greške koje su se događale ili bolje rečeno neznanje su rezultirale rezultatski negativnim za nas. Gol Sam postigao ja...ANTONIO DEDIĆ...!

- 10:41 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 15.11.2009.

Zadnje jesensko kolo

Prstići
Velika Mlaka - Jaska 3:3


Limači
Velika Mlaka - Jaska 2:6


Mlađi pioniri
Jaska - Velika Mlaka ?:?


Stariji pioniri
Jaska - Velika Mlaka ?:?


Budući da nisam prisustvovao tekmama pionira neznam ni rezultate jer ih nitko nije poslao!
namcornamcornamcornamcornamcornamcornamcornamcornamcornamcor

- 20:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.11.2009.

Još malo pa odmor

Prstići
Vinogradar - Velika Mlaka 1:0


Limači
Vinogradar - Velika Mlaka 3:2 Huzjak, Marelja


Mlađi pioniri
Velika Mlaka - Rugvica 4:1 Humeljak 2, Žinić, Marelja
NAPOMENA: JOŠ UVIJEK 100% UČINKOVITOSTbelj


Stariji pioniri
Velika Mlaka - Rugvica 4:2 Strunje, Musić, Muhar, Škegro


Budući da smo postali sve posjećeniji i čitaniji, uvodnu riječ ćemo početi sa dvije stvari koje su obilježile ovaj vikend.

Prvo i prvo. Došao je i taj dan. Naše tekme su došli pogledati i vjerni navijači Dinama.thumbup

Općenito



Drugo. Naše klince uvijek prati šačica roditelja i djedova te je red da i njih prikažemo i pokažemo.wave

Općenito


Općenito



No krenimo redom, ne odigravanja utakmica, nego po mladenačkim uzrastima.
Prstići su igrali u gostima kod Vinogradara i nesretnim slučajem su izgubili. Igra je bila OK, ali ima takvih dana kad vam jednostavno ništa neće ući u gol.

Prstići



Limači su igrali derbi začelja i očekivali su se novi bodovi, ali... Već sam par puta spominjao kroničan nedostatak limača, pogotovo u gostima, te kad se poklopi nedjelja+gostovanje+loše vrijeme izgleda da smo osuđeni na posuđivanje igrača od prstića (sva sreća da njih, trenutno, ima dosta). Znam iz svog primjera da bi mi bilo ljepše ostati doma i subotu i nedjelju, ali na taj način uskraćujemo klincima njihovu zabavu na igralištu pa molim roditelje da idući put makar pošalju klinca ili klincezu do igrališta u Velikoj Mlaki, a netko od nas će ga odvesti i dovesti nazadwink
Uključujući sve te objektivne i subjektivne razloge (sudac!? teren!?) mogli smo i dobiti tekmu, ali nažalost praznih ruku smo se vratili doma.

Limači


Općenito



Mlađi pioniri su igrali pravi derbi jer nam je u goste stigla Rugvica, drugoplasirana momčad prvenstva. U prvom poluvremenu su naši klinci pokazali kako se igra nogomet i samo spletom okolnosti rezultat je stao na 4 komada u mreži gostiju. Drugo poluvrijeme je pokazalo da smo i mi ranjivi, pogotovo nakon izvršenih zamjena i promjena položaja igraća na terenu, te smo jedva dočekali kraj uz samo 1 primljeni pogodak.

Mlađi pioniri


Mlađi pioniri



Stariji pioniri su također ugostili Rugvicu, a izvještaj sa tekme je pripremio asistent g. A. Dedić, sada već stalni suradnik i na to sam jako ponosan.
"Završna riječ bi bila uknjižili smo 3 nova boda: Obzirom da ekipa nije bila standarno kompletna trener je ipak to dobro posložio i kasnije preslagivao, a znamo da nemamo niti golmana po struci te nam se ponovo dogodilo da volimo poklanjati?! Tako smo i u ovoj utakmici protivniku poklonili 2 gola. Na svu sreću, iz dobrih akcija u kojima je sudjelovao manje-više Gospon Strunje tako smo nećete vjerovati 4 puta vješto poentirali, i tako se dogodio ovaj naprijed napisani naslov."

Stariji pioniri


Stariji pioniri


Stariji pioniri



Još jednom bih zahvalio Dedi te bih pozvao i ostale sudionike da ubuduće pošalju svoje viđenje tekme kako bi ih objavili!
Koristim svoje ovlasti te pozdravljam vjernog suradnika (kamermana) koji zbog posla nije mogao prisustvovati subotnjim tekmama!wave


- 13:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.11.2009.

Izvješće by DEDA

Stariji pioniri
Dinamo-Hidrel - Velika Mlaka 2:2 Radić, Dedić


Najprije smo ušli prije same utakmice s naznakom kako ćemo-lako ćemo, no s obzirom da smo MI tehnički jača ekipa od protivnika tako je nekako i počelo otprilike. Zabili smo gol, egzekutor je bio Radić, no onda smo se mučili oko njihovog 16-erca. Teško smo odigravali pas igru jer smo bili prespori u predaji lopte i u takvoj individualnoj igri smo često griješili i od tuda su nam se dogodila dva nespretno i nesretno primljena 2 gola. Nervoza je rasla, imali smo neke poluprilike koje nismo realizirali. Sve do 3 minute do kraja utakmice iz jedne baš neobećavajuće akcije lopta je bila upućena iz sredine prema 16-ercu (dubinska) i onda sam ja, moja malenkost, utrčao u 16 metara što spretno što sretno zabio za konačnih 2:2 u čemu smo bili neizmjerno sretni.

HVALA NA IZVJEŠĆU!

wavewavewaveJEDAN JE DEDA!wavewavewave

- 13:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Obavijesti
Klupske obavijesti za roditelje http://zaazu.com



Razno
NAVIJAČKI KUTAK

Navijacica

 
SVIJET NOGOMETA