Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skolanogometak7

Marketing

Još malo pa odmor

Prstići
Vinogradar - Velika Mlaka 1:0


Limači
Vinogradar - Velika Mlaka 3:2 Huzjak, Marelja


Mlađi pioniri
Velika Mlaka - Rugvica 4:1 Humeljak 2, Žinić, Marelja
NAPOMENA: JOŠ UVIJEK 100% UČINKOVITOSTbelj


Stariji pioniri
Velika Mlaka - Rugvica 4:2 Strunje, Musić, Muhar, Škegro


Budući da smo postali sve posjećeniji i čitaniji, uvodnu riječ ćemo početi sa dvije stvari koje su obilježile ovaj vikend.

Prvo i prvo. Došao je i taj dan. Naše tekme su došli pogledati i vjerni navijači Dinama.thumbup

Općenito



Drugo. Naše klince uvijek prati šačica roditelja i djedova te je red da i njih prikažemo i pokažemo.wave

Općenito


Općenito



No krenimo redom, ne odigravanja utakmica, nego po mladenačkim uzrastima.
Prstići su igrali u gostima kod Vinogradara i nesretnim slučajem su izgubili. Igra je bila OK, ali ima takvih dana kad vam jednostavno ništa neće ući u gol.

Prstići



Limači su igrali derbi začelja i očekivali su se novi bodovi, ali... Već sam par puta spominjao kroničan nedostatak limača, pogotovo u gostima, te kad se poklopi nedjelja+gostovanje+loše vrijeme izgleda da smo osuđeni na posuđivanje igrača od prstića (sva sreća da njih, trenutno, ima dosta). Znam iz svog primjera da bi mi bilo ljepše ostati doma i subotu i nedjelju, ali na taj način uskraćujemo klincima njihovu zabavu na igralištu pa molim roditelje da idući put makar pošalju klinca ili klincezu do igrališta u Velikoj Mlaki, a netko od nas će ga odvesti i dovesti nazadwink
Uključujući sve te objektivne i subjektivne razloge (sudac!? teren!?) mogli smo i dobiti tekmu, ali nažalost praznih ruku smo se vratili doma.

Limači


Općenito



Mlađi pioniri su igrali pravi derbi jer nam je u goste stigla Rugvica, drugoplasirana momčad prvenstva. U prvom poluvremenu su naši klinci pokazali kako se igra nogomet i samo spletom okolnosti rezultat je stao na 4 komada u mreži gostiju. Drugo poluvrijeme je pokazalo da smo i mi ranjivi, pogotovo nakon izvršenih zamjena i promjena položaja igraća na terenu, te smo jedva dočekali kraj uz samo 1 primljeni pogodak.

Mlađi pioniri


Mlađi pioniri



Stariji pioniri su također ugostili Rugvicu, a izvještaj sa tekme je pripremio asistent g. A. Dedić, sada već stalni suradnik i na to sam jako ponosan.
"Završna riječ bi bila uknjižili smo 3 nova boda: Obzirom da ekipa nije bila standarno kompletna trener je ipak to dobro posložio i kasnije preslagivao, a znamo da nemamo niti golmana po struci te nam se ponovo dogodilo da volimo poklanjati?! Tako smo i u ovoj utakmici protivniku poklonili 2 gola. Na svu sreću, iz dobrih akcija u kojima je sudjelovao manje-više Gospon Strunje tako smo nećete vjerovati 4 puta vješto poentirali, i tako se dogodio ovaj naprijed napisani naslov."

Stariji pioniri


Stariji pioniri


Stariji pioniri



Još jednom bih zahvalio Dedi te bih pozvao i ostale sudionike da ubuduće pošalju svoje viđenje tekme kako bi ih objavili!
Koristim svoje ovlasti te pozdravljam vjernog suradnika (kamermana) koji zbog posla nije mogao prisustvovati subotnjim tekmama!wave



Post je objavljen 08.11.2009. u 13:27 sati.