STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

01.11.2016., utorak


Hrvati skupa sa svojim generalima zaspali i našli se izvan zbivanja u Hrvatskoj i BIH
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Hrvati skupa sa svojim generalima zaspali i našli se izvan zbivanja u Hrvatskoj i BIH



Umirovljeni general Ljubo Česić Rojs i drugi hrvatski generali u povodu uhićenja desetorica bivših pripadnika Hrvatskog vijeća obrane s područja Bosanske Posavine , a među uhićenima je i umirovljeni general HVO i organizator obrane na području Orašja i ratni zapovjednik oraškog Zbornog područja Đuro Matuzović, navode u hrvatskim sredstvima informiranja „kako tu treba diplomatskim rješenjem djelovati i da diplomacija Republike Hrvatske mora zaštiti te ljude koji su uhićeni“.

Naročito generalima bi trebalo biti jasno da se po iskonu u konstelacijama čuva pravdu silom, ali predvođena razumom, bez pogovora, posebno kada se brani dostojanstvo vlastitog ognjišta, što bi trebalo biti jasno svakom čovjeku. Ukoliko netko ovo niječe u vlastitoj zajednici, proturječi razumu - nerazuman je i tvori nedjelo, na strani je zla i ruši opće dobro zajednice, koja je tu zbog dobra i zadovoljstva pojedinca, a bez koje se to ne može postići. Hrvati su zaboravili da život teče i da je u tom pravcu potrebna stalna briga, budnost i angažiranje.

Sve što se događa Hrvati su doslovce i sami krivi, zato što je kod Hrvata u Hrvatskoj i BIH sve za prodaju, ponajprije sve moralne vrijednosti se ismijavaju kako bi se bez njih sa svim i svačim lakše moglo trgovati. Toliko se drsko napadaju moralne vrijednosti, a ukoliko se odupre takvoj trgovini vlastite duše za mrvice, ide se u zatvor i plati se glavom. Budimo samokritični i ovaj put Hrvati su skupa sa svojim generalima zaspali i našli se izvan zbivanja u Hrvatskoj i BIH.


Zagreb -Zadar, 1. studenog 2016. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

- 19:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.