STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

08.07.2016., petak


ŽELJKO BARADIĆ - NAČELNIK OPĆINE STANKOVCI SLUŽI SE LAŽIMA PROTIV SHZ
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

ŽELJKO BARADIĆ - NAČELNIK OPĆINE STANKOVCI SLUŽI SE LAŽIMA PROTIV SHZ



Prema Zakonu o medijima objavite demantij informacija na Vašem portalu http://www.mladez-stankovci.org/, dana 08.07.2016. godine u tekstu pod naslovom Demant načelnika o dugovanju.

Netočna je informacija koju u članku navodi načelnik općine Stankovci Željko Baradić da je „Jučer obavljen razgovor sa direktorom FINE Zadar g. Klišmanićem, na okolnosti dokumenta FINE koji ste objavili. g. Klišmanić je rekao da svaki građanin RH može doći na šalter FINE sa “svojom glavnicom” te tražiti izračun zakonskih zateznih kamata, a što je upravo Stranka hrvatskog zajedništva i napravila dajući jedan totalno krivi, netočan, zlonamjeran iznos glavnice od 1. 247.633,14 kn. pa je tada službenik FINE izračunao da sa kamatama tražbina iznosi cca. 5,5 milijuna kuna!!! Zašto su to napravili? Pretpostavljam da znam, jer ovakvim njihovim postupcima oni stvaraju razdor među stanovnicima Općine, umjesto da rade na zajedništvu kako im se stranka i naziva.!“

Zahtjev za dokumentom FINE s kamatama cca. 5,5 milijuna kuna i izračunom zakonskih zateznih kamata je podnio FINI direktor poduzeća A.A.d.o.o. Poličnik Čedo Alić, čiji je zahtjev ovjeren pečetom poduzeća, a ne Stranka hrvatskog zajedništva. Ovjereni zahtjev nalazi se u FINI te je čudno da gosp. Klišmanić to nije rekao svom stranačkom kolegi Baradiću. Također, ovih dana dostavljena je dokumentacija nadležnim institucijama kako bi se na zakoniti način riješio ništetan stečajni postupak nad poduzećem A.A.d.o.o. Poličnik, pa će se vidjeti tko je u pravu.

Istina Vas ne zanima, ogovarate da ne biste bili odgovorni i odgovarali po pravednosti, pomoću lažima prožetog odgovora. Iz čega je vidljivo da Vam smeta SHZ. SHZ je zbirna snaga pojedinaca koji samokritično, zajedno djeluju. Stranka hrvatskog zajedništva javno obznanjuje svoje tekstove na internetu, zapravo hrvatski narod potiče da svjedoči istinu i da se po spoznaji, nakon toliko stoljeća, više ne boji onih koji bi strahom zaustavljali.


Zadar, 8. srpnja 2016. godine


Ljiljana Draženović
predsjednica podružnice SHZ
Zadarske županije

- 19:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.