STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

06.11.2015., petak


Predizborni skup Stipe Petrine i Mosta: ‘Pojava nezavisnih lista bio je krik očajnika’
Predizborni skup Stipe Petrine i Mosta: ‘Pojava nezavisnih lista bio je krik očajnika’

http://tris.com.hr/2015/11/predizborni-skup-stipe-petrine-i-mosta-pojava-nezavisnih-lista-bio-je-krik-ocajnika/



U Šibeniku je uz nastup ‘Čarobnjaka’, ‘Bolera’, Primoštenskog puhačkog orkestra i DJ Pucka večeras upriličen središnji predizborni skup Nezavisne liste Stipe Petrine i koalicije Mosta nezavisnih lista za 9. izbornu jedinicu.

Najavljenog pa propalog nastupa splitskog benda ‘Dječaci’ sjetila se u najavi samo Irisu Ukić-Kotarac – ‘nesporazum’, oko kojeg je posljednjih dana bilo mnogo polemika pa i teških optužbi, nitko nije spominjao. Uz Petrinu, Šibenčanima se predstavilo još osam članova koalicijske liste Mosta za 9. izbornu jedinicu, dok su petorica bila odsutna zbog sudjelovanja na ovakvim skupovima u svojim sredinama.

Svoj program sažeo je u nekoliko riječi: ‘Reindustrijalizacija, reagrarizacija, reforma regionalne, centralne i sudbene uprave, te bolje gospodarenje prostorom koji je totalno neiskorišteni resursa RH’.
- Posljednjih 25 godina je bilo 25 godina sustavnog uništavanja Hrvatske od svih dosadašnjih vlada, među kojima ne pravim velike razlike. Stalno ponavljam, nakon 25 godina praznih rječi i 25 godina glasovanja protiv, pred nama ju pri put izbori na kojima se može glasovati za.i Izađite, zaokružite bilo koga na listi broj pet i jamčim vam da neće pogriješiti – rekao je Petrina.

Došlo je vrijeme da sve ono što su nezavisne liste udružene u Mostu učinile u svojim lokalnim sredinama prenesemo na cijelu državu. Ne zaboravite, nezavisni se nisu pojavili na lokalnoj političkoj sceni zato što su postojeće stranke bile dobre, nego zato jer je smo bili stjerani pred zid. To je bio krik očajnika. Naišli smo na bankrotirane gradove i općine, izvukli smo iz iz bankroata i učinili najuspješnijima, a sada je vrijeme da to isto napravimo bankrotiranoj državi. Vrijeme je da se taj prokušani model primjeni na državnoj razini i da Hrvatska konačno zabrodi u bolju, mirnu i sigurnu budućnost – rekao je Petrina. Kako je i najavio, tijekom preizbornog skupa okupljenima je ponuđen bogat izbor hrane i pića u velikim količinama, a ‘političko belebetanje’, kako je nazvao političke govore i predstavljanje kandidata, je sveo na minimum.
- 06:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.