STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

09.10.2015., petak


Zadarsko sudstvo umočeno u institucionalni kriminal
Zadarsko sudstvo umočeno u institucionalni kriminal

Prva prezentacija programa Stipe Petrine u Zadru počela je vrlo vatreno, s obzirom da je govorio o korupciji u institucijama vlasti i pravosuđu, ocijenivši kako je "Zadar šaptom pao"

http://www.zadarskilist.hr/clanci/08102015/zadarsko-sudstvo-umoceno-u-institucionalni-kriminal



Čelnik Nezavisne liste i načelnik općine Primošten, Stipe Petrina, u srijedu je u Zadru došao po 5.000 glasova koliko je ocijenio da mu treba za ulazak u Sabor. Udruga bivših zaposlenika Solidarnost Zadar predstavila ga je kao nositelja liste za IX. izbornu jedinicu kojega će podržati na izborima za Sabor. Petrinu su na konferenciji podržali i predsjednik Udruge, Petar Smokrović, te predsjednik Stranke hrvatskog zajedništva, Miljenko Marić.

Prva prezentacija programa Stipe Petrine u Zadru počela je vrlo vatreno, s obzirom da je govorio o korupciji u institucijama vlasti i pravosuđu, ocijenivši kako je "Zadar šaptom pao".

- Što znam o Zadru? Isto što i vi. Vidite i sami na što vam Zadar sliči. Kako je grad, koji je simbol košarke, mogao pasti Turcima u ruke bez povlačenja jatagana? - izjavio je Petrina, dodajući kako o Zadru zna i toliko da je "zadarsko sudstvo umočeno u institucionalni kriminal".

- Nemam konkurencije u IX. izbornoj jedinici. Neka se ova jedinica upita što su to Karamarko ili Ostojić učinili za nju? Gospodin Karamarko je 25 godina dio sustava ove zemlje, pa bi me zanimalo neka objasni što je to dobroga ova zemlja doživjela od njega? - zapitao je Petrina, a o tome što očekuje na parlamentarnim izborima, otvoreno će:

- Ako Bog da, 16.000 glasova ili dva mandata, ali primarno nam je ući u Sabor.

Na svom prvom predstavljanju u Zadru iznio je četiri točke izbornog programa, a to su reindustrijalizacija, reorganizacija, kompletna rekonstrukcija državne uprave i gospodarenje prostorom.

- Moja nezavisna lista je druga politička snaga u Šibensko-kninskoj županiji. Ako uđem u Sabor, a uvjeravam vas da hoću, ispoštovat ću sve rečeno, jer ja ne lažem, ne varam i ne kradem i imam najbolje rezultate u Hrvatskoj. Zato općinu Primošten kopiraju i lijevi i desni - zaključio je primoštenski načelnik.
- 07:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.