STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

06.08.2015., četvrtak


Pozivamo hrvatske branitelje da se dogodi zajedništvo i u Benkovcu
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA BENKOVAC
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Pozivamo hrvatske branitelje da se dogodi zajedništvo i u Benkovcu



Kao što se dogodilo hrvatsko zajedništvo za 20. obljetnicu Oluje u Kninu, pozivamo hrvatske branitelje da se dogodi zajedništvo i u vezi rješavanja slučaja srpskog grba na hrvatskoj zastavi u Benkovcu. Što se čeka?

Tijekom slučaja srpskog grba na hrvatskoj zastavi u Benkovcu predsjednik MO Buković Josip Opačak tvrdi da je do njega je stigla Škoda beogradskih registracijskih tablica u kojem su bila dvojica njemu nepoznatih muškaraca u dobi od oko 50 godina koji su mu se, kako je rekao, "unijeli u lice", te dobacivali kako ne treba to činiti, da su došli vidjeti "lijepi srpski grb" te da bi, uostalom, on trebao stalno stajati na zidu bunara, ali ne i na hrvatskoj zastavi.

Također, Opačak tvrdi da je situacija bila na rubu fizičkog obračuna i da bi ga bili napali da nisu bili na prometnom mjestu i da nije pristigao kamion "Elektre" s jednim djelatnikom.

Predsjednik MO Buković Josip Opačak nije dorastao funkciji koju obnaša navodeći da bi ga napali da nije pristigao kamion „Elektre“. Takvim izjavama ruši samopouzdanje Hrvatima. Opačak još nije spoznao da Hrvati u Hrvatskoj trebaju kriterije i stil Ivana Paližne kako čuvati vitalnost Hrvata, jer lopovi stalno promatraju u koji dio dvorišta mogu najlakše ući. Kada se parazitu omoguće uvjeti, dok čovjek spava parazit se aktivira kao zlo. Znao je to Ivan Paližna kojeg Hrvati nisu nastavili slijediti, pa su stvorili dovoljan razlog, dok ponavljaju grješke.


Benkovac, 6. kolovoza 2015. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA BENKOVAC

- 21:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.