STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

06.08.2015., četvrtak


PROŠLA KRIZA, A TVRTKA GRGE BATURA GIN COMPANY JOŠ NIJE POČELA GRADITI
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA POLIČNIK

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


PROŠLA KRIZA, A TVRTKA GRGE BATURA GIN COMPANY JOŠ NIJE POČELA GRADITI

http://www.zadarski.hr/zupanija/clanak/id/3522/zasto-policnik-ne-ponisti-ugovor-s-gin-company-tvrtka-grge-batura-dobila-kvadrat-zemljista-za-7-eura-a-u-osam-godina-nisu-ni-poceli-graditi



Općina Poličnik je prodala u poslovnoj zoni Grabi poduzeću GIN COMPANY d.o.o., Zadar, 2007. godine neizgrađeno građevinsko zemljište u površini od 7.259 m2, u ukupnom iznosu od 54.442,50 EUR-a.

Jedan od osnivača/članova društva GIN COMPANY je Grgo Batur, kao i osoba ovlaštena za zastupanje društva. Batur je bivši član poglavarstva Zadarske županije za infrastrukturu, a sada je predsjednik Nadzornog odbora tvrtke Ceste Zadarske županije d.o.o. i predsjednik NO „Razvojne agencije“ Zadarske županije.

Poduzeće GIN COMPANY do danas još nije počelo s izgradnjom bilo kakvog (poslovnog) objekta na kupljenom zemljištu, a već je prošlo 8 (osam) godina.

Ovih dana počela je izgradnja Doma za starije i nemoćne osobe u Poličniku, a nadzor vrši GIN COMPANY d.o.o., Zadar. Interesantno je kada su novinari portala Zadarski.hr pitali Grgu Batura zašto GIN COMPANY u osam godina nije ništa počeo graditi i da se ne drže odredbi Ugovora da moraju u poslovnoj zoni Grabi izgraditi poslovni objekt, isti je odgovorio: „Nije to bilo vrijeme za investicije, pa to je zemljište i sada mrtvi kapital. Ne bježim od toga i kada kriza prođe, mi ćemo nastaviti tamo gdje smo stali“, zaključuje Batur.

Iz izgradnje Doma za starije i nemoćne osobe u Poličniku, čiji nadzor vrši tvrtka GIN COMPANY d.o.o., je vidljivo da je kriza prošla, a tvrtka Gin Company još nije počela graditi u poslovnoj zoni Grabi u Poličniku.


Poličnik, 6. kolovoza 2015. godine




STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PODRUŽNICA POLIČNIK

- 15:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.