STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

27.07.2014., nedjelja


PREDSJEDNIK MO PLOVANIJA NE ZNA GDJE SE NALAZI ULICA ĐURE BASARIČEKA
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

PREDSJEDNIK MO PLOVANIJA NE ZNA GDJE SE NALAZI ULICA ĐURE BASARIČEKA



Ovih dana u zadarskim sredstvima informiranja predsjednik zadarskog mjesnog odbora Plovanija Željko Skukan hvali se aktivnostima MO Plovanija kao što je izgradnja zgrade za MO Plovanija, izgradnja nogostupa i dr., ali ni jednom riječju nije spomenuo najveći problem da stanovnici ulice Đure Basaričeka na području MO Plovanija u Zadru ne mogu fizički, a niti automobilima prelaziti ulicu zbog kišnih oborina i današnjim danom 27. srpnja 2014. građani su zatvoreni u svojim kućama i ne mogu izići iz ulice zbog kišnih oborina. Tko je Željko Skukan koji ne zna gdje se nalazi ulica Đure Basaričeka, a kamoli da zna za navedeni problem.

Također i Gradonačelnik Kalmeta izbjegava riješiti odvodnju oborinskih voda u ulici Đure Basaričeka.

Održavanje gradskih prometnica je u nadležnosti grada Zadra kao i ulica Đure Basaričeka zbog čega su se građani već obraćali gradonačelniku i Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti da se riješe oborinske vode u ulici Đure Basaričeka, ali do danas nije riješen navedeni problem.

Stanovnici ulice Đure Basaričeka kako bi sto posto bili sigurni da je ovaj problem i njegovo rješavanje pod ingerencijom Grada Zadra, obratili su se Ministarstvu poljoprivrede, Upravi vodnog gospodarstva koje je obavilo inspekcijski nadzor i poslalo svoj odgovor.
Jasno su kazali kako navedeni slučaj ne ulazi u Zakon o vodama koji oni provode, nego u Zakon o komunalnoj infrastrukturi za koji je nadležna lokalna samouprava koja je dužna trajno i kvalitetno riješiti problem.

U Zadru, 27. srpnja 2014. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR


- 12:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.