STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

16.02.2014., nedjelja


MRAK PRIJETI RUŠENJEM PO LENJINOVOJ ŠABLONI
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


MRAK PRIJETI RUŠENJEM PO LENJINOVOJ ŠABLONI



Sve susjedne države kao što je Slovenija, BIH...legalizirale su objekte prepisavši Zakon iz 1968. godine, a samo da nebi opterećivali svoje građane. Samo u Hrvatskoj je MRAK i opterećenje njezinih građana,
Ovih dana ministrica MRAK izjavljuje da bi u narednih 60, odnosno 90 dana, bez kuće moglo ostati 600 000 ljudi.

Broj zahtjeva za legalizaciju je bio po očekivanjima iz Ministarstva drugarice Mrak i više nego što je planirano. Svi lijepo i sretno trljaju ruke. Pa zašto onda Mrak na oči? Neki su već legalizirali svoje objekte, imali pripremljenu dokumentaciju i spremnu hrpu novaca za skupe geodete i arhitekte, te plaćanje ostalih dažbina.

Ali, ostalo je 600 000 nepotpunih zahtjeva. Idu prvo opomene na 30 dana, pa još 30 dana za kompletiranje spisa i realizacije legalizacije ili vam se u protivnom poništava zahtjev za legalizaciju. Pitali se ona, zašto su te dokumentacije nepotpune. Pa ljudi su predali, da kupe vrijeme, jer NEMAJU NOVACA za legalizaciju, ali njihova prijeteća i zastrašujuća poruka o kaznama, natjerala je ljude da prijave svoje objekte za legalizaciju. I dalje MRAK prijeti rušenjem 600 000 objekata po Lenjinovoj šabloni. Do kada?

Vlada RH je osnovala Agenciju za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada, i za v.d. ravnatelja Agencije izabrala Roberta Kučinića, istaknutog člana HNS-a, čijoj stranci pripada i ministrica MRAK. Toliko su se navikli i osladilo im se orgijanje na račun Hrvata da su izgubili osjećaj grijeha, osnovavši Agenciju za ozakonjenje nezakonito izgrađenih zgrada.


Zagreb-Zadar, 16. veljače 2014. godine




STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

- 15:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.