STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

12.12.2011., ponedjeljak


Kaznena prijava protiv nadležnih institucija grada Zadra zbog nemogućnosti prolaskom ulicom?
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Kaznena prijava protiv nadležnih institucija grada Zadra zbog nemogućnosti prolaskom ulicom?


Već duže vremensko razdoblje stanovništvo ulice Đure Basaričeka ne može fizički prelaziti ulicu zbog kišnih oborina, a naročito djeca ne mogu u školu.

Institucije koje su zadužene za navedeni problem izbjegavaju ga riješiti. Isti nisu zainteresirani za problem i ponašaju se kao da će ga netko drugi riješiti, a ne oni koji su zaduženi za to. Poplavljenu ulicu, dana 12. prosinca 2011. godine smo fotografirali gdje se automobili gase i dr., te sliku dostavljamo sredstvima javnog priopćavanja koje govore više od riječi.

Održavanje gradskih prometnica je u nadležnosti grada Zadra kao i ulica Đure Basaričeka zbog čega su se građani već obraćali gradonačelniku i Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti da se riješe oborinske vode u ulici Đure Basaričeka, ali do danas nije riješen navedeni problem.

Naročito zbog nemogućnosti djece da idu u školu građani ulice Đure Basaričeka u narednom razdoblju sukladno Zakonu o komunalnom gospodarstvu, drugim zakonima, posebnim propisima i odlukama Gradskog vijeća podnijet će kaznenu prijavu protiv nadležnih institucija grada Zadra zbog nemogućnosti prolaskom ulicom.




U Zadru, 12. prosinca 2011. godina



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR

- 12:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.