STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

07.12.2011., srijeda


GRAD ZADAR, GRADONAČELNIK
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST



DOSTAVLJAMO HRVATSKOJ JAVNOSTI DOPIS STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA ZA KORIŠTENJE ADEKVATNOG GRADSKOG PROSTORA ZA RAD SHZ-a. U DVIJE GODINE RADA ZAHTJEV GRADONAČELNIKU GRADA ZADRA I UPRAVNOM ODJELU ZA GOSPODARENJE GRADSKOM IMOVINOM DOSTAVLJEN JE DESETAK PUTA. GRAD ZADAR JOŠ NIJE ODGOVORIO NI NA JEDAN ZAHTJEV SHZ-A. POJEDINE STRANKE I UDRUGE KOJE SU POSLIJE SHZ-a PODNOSILE ZAHTJEVE PRIJE SU DOBILE PROSTOR NA KORIŠTENJE OD STRANKE HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA.


GRAD ZADAR
GRADONAČELNIK
dr. Zvonimir Vrančić


Poštovani gospodine gradonačelniče, obraćamo Vam se sa zahtjevom za korištenje adekvatnog gradskog prostora za rad Stranke hrvatskog zajedništva - podružnice Zadar.

Stranka hrvatskog zajedništva djeluje na hrvatskoj političkoj sceni dvije godine. U dvije godine djelovanja stranke više puta smo podnosili zahtjev Upravnom odjelu za gospodarenje gradskom imovinom za korištenje gradskog prostora za rad SHZ-a, ali do danas nismo dobili prostor. Pojedine stranke i udruge koje su poslije SHZ-a podnosile zahtjeve prije su dobile prostor na korištenje od Stranke hrvatskog zajedništva.

Nadamo se, gradonačelniče, da ćete svojim autoritetom potaknuti nadležne službe da i SHZ dobije na korištenje gradski prostor za rad SHZ-a.

Srdačan pozdrav



Predsjednik SHZ-a Zadarske županije
Mr.sc. Miljenko Marić

- 18:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.