STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

02.03.2011., srijeda


Stranka hrvatskog zajedništva, podružnica Zadar - osnovala mjesni ogranak Smiljevac
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADAR


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Dana 2. ožujka 2011. godine u Zadru, Stranka hrvatskog zajedništva - podružnica Zadar osnovala je mjesni ogranak Smiljevac. Za predsjednika podružnice izabran je Gašpar Bilić, za tajnika Šime Božina i rizničara Ljudevit Bilić.

Na osnivanju mjesnog ogranka Smiljevac predsjednik ogranka Gašpar Bilić izvjestio je da nedavni održani gradski mjesni izbori, gdje je formiran i novi mjesni odbor, nisu ništa promijenili u gradskom naselju Smiljevac za boljitak građana.

Pred svake izbore prodaju maglu, a problemi ostaju isti godinama. Prometnice su i dalje u lošem stanju, a obiteljske kuće nisu priključene na sustav odvodnje. I dalje se ne uređuju ulice Petra Skoke, Marina Getaldića, okoliš oko POS-ovih zgrada, prilaz do osnovne škole Smiljevac i ne uklanja se ruševna kuća u blizini škole u kojoj se okupljaju učenici, beskućnici i narkomani.

SHZ je izvjestio nadležne institucije zbog nesaniranja kolektora poduzeća Odvodnje koji širi neugodne mirise na području MO Smiljevac i Ričine te velikih uloženih financijskih sredstava u navedeni mehaničko-biološki pročišćivač čija investicija stoji oko 700.000.000,00 kuna (sedamsto milijuna kuna) sa PDV-om i zemljištem.


Zadar, 2. ožujka 2011. godine


Predsjednik SHZ-a Zadarske županije

Mr. sc. Miljenko Marić





- 19:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.