STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA - SHZ

24.10.2010., nedjelja


MASOVNA TRGOVINA OPOJNIH DROGA
STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE – PODRUŽNICA ZADAR

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST


Ovih dana dvije vodeće stranke u Republici Hrvatskoj natječu se tko je prvi najavio mogućnost dekriminalizacije posjedovanja manjih količina opojnih droga u Hrvatskoj.

Isti nisu ni svjesni da će time doći do masovne trgovine opojnih droga. Zbog takve zajedničke suradnje hrvatski narod ima veliki problem zbog totalne devalvacije kvalitete hrvatskih stranaka, naročito SDP i HDZ, koje su preko vlasti demonstrirale tendencioznost, zapostavivši moralne vrijednosti u nedostatku ideja, zavarani prividom ruše hrvatsku bazu i nadgradnju.

Tako navikavajući hrvatski narod devastirali su u Hrvatskoj život, život koji je devalvirao baš proporcijalno devalviranim strankama.

U svezi dekriminalizacije u praksi će doći do konkretnog razvijanja kriminala. Na primjer kad policija zaustavi nekog sa malim količinama droge, upitat će ga «je li to vaše, prodajete li to?», isti će odgovoriti «ne nikako, to je za osobnu uporabu».

Može se reći da je to kraljevski način za masovnu trgovinu opojnih droga, jer će se zloupotrijebiti termin za osobnu uporabu.

Francuski instituti su izračunali da svaki diler za osobnu uporabu (kao što najavljuju naše dvije vodeće stranke u RH) na maloj klijenteli od 15 ovisnika zaradi 32. 550 eura (trideset dvije tisuće i petsto pedeset eura) mjesečno odnosno godišnje neto 358.050 eura ( tristo pedeset osam tisuća i pedeset eura). S tim da mu je izuzet i mjesec dana godišnjeg odmora.

Lijepa svota za osobnu uporabu čiju zaradu nemaju ni direktori najjačih poduzeća u Republici Hrvatskoj.

Hrvatska vlada s institucijama trovanje drogom mora vidjeti kao najveći problem u državi, a ne najavljivati dekriminalizaciju posjedovanja manjih količina opojnih droga u Hrvatskoj.

Poslano

1. Predsjedniku Hrvatske
2. Vladi Republike Hrvatske
3. Ministarstvo pravosuđa
4. USKOK-u
5. Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru


U Zadru, 24. listopada 2010. godine


STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
ZADARSKE ŽUPANIJE
PODRUŽNICA ZADAR





- 14:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.