petak, 31.08.2007.

Ljuta sam. Jako sam ljuta danas. Od ranog jutra. Razočaravam se sve više u ljude. Ljude općenito. Ne mogu vjerovat kako neki ljudi koji imaju već 40 godina u guzici mogu bit tako neodgovorni, bezobrazni i...i... glupi. Rezerviram stan u 4. mjesecu ove godine za 10. mjesec. Znači, 6 mjeseci unaprijed. Da bi mi na kraju dotična gospođa DANAS javila da niša od stana jer ga ne može iznajmit. Sve bi to bilo u redu da mi to nije javila DANAS, mjesec dana prije useljenja. Sve bi to bilo u redu da ona to nije znala prije barem mjesec dana. Sve bi to bilo u redu da ona nije takva glupača. Ne mogu vjerovat kako ljudskoj gluposti nema kraja. Što je najbolje, ona je to rekla tako mirno, kao da tih stanova ima posvuda. TAKVIH stanova nema posvuda. "Ja ću vam pomoć nać novi.". Jea rajt. Ajme majko moja. Morat ću se negdje ispuhat jer mi danas sve kuha iznutra. I am really, really, ali baš really pissed off. I još si je gospodična naručila Jegger. Kao, dan joj je težak. Ma htjela sam ju lansirat na Mars. Aggrrrrhhh! #%&"%##"&#%#&"%#&"%#&&#()/)(#/=#/$"&#=$"¨
Votevr. Dan mi je barem uljepšao moj dragi Ribac Fishko. Tenk ju. Non-date u Čvenku. Koja ironija. Ma, nas dvoje smo jedna velika ironija. Ha. A tek moji smsovi. Akhm akhm. Puno smijeha uz treću osmicu. Ili kako ono? I famozni sako od samta. Sako samt. "Danas je na meni sve novo osim...hlača, torbe i tenisica." Ermm....? And so on, and so on. Uglavnom, tenks. It voz maj pležr tu mit ju. Moj tata.

Idem... sutra se dižem u 6. #()%/#$%/. Radim. )"=/$(=#/%#/(. Moram se negdje ispuhat. Sutra. Vani. Valjda.


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAA!
(Ekskuzemoa, morala sam.)



Update: Ako netko slučajno zna nekoga ko iznajmljuje stan, za dvije osobe, da nije boguizanogu, do 350 eura, molim lijepo da mi javi. Hvala.

| Komentari (6) | Isprintaj | #

subota, 25.08.2007.

.sms.mojito.24h.

Bilo je i vrijeme da refresham blog. A otvarala sam editor mnogo puta. No uvijek bi se desila blokada. Al rekoh, neće to tako dalje, i evo ga. Tipkam. Sada.
U zadnjih tjedan dana potroših brdo love na mobu. Na smsove. Silne smsove. Svima i svakome. Al zabavno je. Jako je zabavno. I neki mi postaju sve draži i draži. Jej. Aha. To je dobro, right? Saznaš puno stvari o nekim ljudima. Saznaš neke stvari koje rađe želiš saznat uživo. Ma, svašta nešto. Dobro je, to je glavno.

Putovanje. Bilo je lijepo. Ma, bilo je divno. Pogotovo predzadnji dan. Marseille. Never gonna forget. J'pense a toi. Portugal je divan. Porto pogotovo. Predivan mali gradić. On me najviše oduševio od svih gradova koje sam vidjela. I Cabo da Roca - najzapadnija točka europskog kontinenta (naravno, ne računajući Island). Predivan krajolik. Ali naravno, moje srce je uvijek na istom mjestu, koje sam ove godine opet posjetila - Barcelona. Taj grad ima dušu. Ne možeš ju ne voljet. Nadam se da ću jednom otić tamo na malo duže vrijeme.Sad odmaram od putovanja. Mjesec dana. I onda opet. U Dublin ovog puta. Samo na tri dana. Ali jedva čekam. Frendovi, ja i Dublin. Jej. Bit će zabavno. Mora.

Čudno se osjećam zadnjih dana. Puno emocija u meni. Možda i previše. Al neka. Sve je to za ljude. ... Rekla sam nekim ljudima stvari koje se prije ne bi usudila reć. Jer sam tako odlučila. Dosta mi je bilo toga da uvijek šutim i sve držim u sebi. Gutam i gutam pa na kraju puknem. Nope. Promjenih stav. Sad kažem šta mislim pa kud puklo da puklo. I zasad je bilo uspješno. Neki su se uvrijedili, neke sam povrijedila ali svi su još živi i sa svima sam u dobrim odnosima. Drago mi je zbog toga. Desile su se i neke stvari koje nisam očekivala da će se desit. Upoznala sam neke ljude pobliže. S nekima sam se udaljila. Ali sve je to dio odrastanja. Neke sam zapostavila. Ne namjerno. Nisam htjela. Jednostavno, takvo je vrijeme. Ali vratit ću se ja na svoje. Hoću.

Nisam od neke inspiracije danas. Bilo jučer malo preburno pa sam loše. Ali večer je bila o.d.l.i.č.n.a. Aha.
Javim se ubrzo. Sa podužim postom. Nadam se. Grlim.

| Komentari (4) | Isprintaj | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.