svijet mašte...snova...

utorak, 14.02.2006.

Da sam...

Misliš da sam svima slična, pa si zato malo zbunjen. Zapravo sam slična tebi. Ja sam malo čudna, a ti onako miran, ti bi htio dobru curu, ljepšu zimu, i slađe noći. A ja' ja sam ti za avanturu jer i tako će proljeće doči, ja s prvim lastama otići, nevjeruj mi ništa, ali dobar budi, ljubi me i ne tuguj za ničim. I ničemu se ne čudi. Ništa ne laži, ljubi me i ne traži previše, sve me jače ljubi. Ti bi htio sve po svome, jer ti tako svaka pušta, a ja hoću sve po moju i nedam ti nedam gušta. Misliš da sam svima slična, pa te svašta čudi, smeta, zapravo sam tebi slićna pa probaj to ovog ljeta...

- 21:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.02.2006.

moć navike je to..

Vidim po tvom licu, boji glasa, da ti nije baš drago kad se sretnemo ili kad te nazovem. Jer ja te zaboraviti ne mogu samo tako, vjerojatno je i to moć navike te. Pitam te stvari koje su nekad imale smisao i bile dio naše intime, a sada polako padaju u zaborav. Ja zaboravljam da si sada s njom, da sada nju ljubiš kao što si nekad mene, moć navike je to. Nemoraš ako nećeš stati, nemoraš ako nećeš odgovoriti kad te neštopitam. Samo nastavi svojim putem, još ako je ona stobom, nisi samnom, vjeruj samo moć navike je to. Znaš da ja izgubim osječaj za vrijeme to, jer moć navike je to.

Kad si tu ja bi s tobom pričala do zore, svjesna sam toga da odlaziš, a samo sam htjela još jednom da ljubim te, znaš moć navike je to. I nemoj mi to uzeti za zlo jer samo moć navike je to.

Još bih htjela čuti tvoj divni glas, koji me zove svaki čas, kao nekad što si znao, vjeruj samo moć navike je to. Ja znam da mladost brzo leti, i da odjednom smo stari već i vjeruj sve je to moć navike te.

- 19:46 - Komentari (2) - Isprintaj - #