svijet mašte...snova...

nedjelja, 12.03.2006.

zadnje veće..

sjeti se anđele, naše zadnje večeri koje smo proveli zajedno..kad sam te čekala s srcem koje je kucalo samo za tebe... tijelo koje je samo tebe čekalo i tada si ti onako u sumrak kao lopov došao da ukradeš moje poljupce, moja milovanja.. koje sam ti ja onako, otvoreno, s punim povjerenjem poklonila, dovela do vrhunca srece, ispila svu tvoju ljubav koji si tada imao..
još se sjećam tvoga toplog daha, uzdisaja kraj moga uha.. šaputanja.. ljubavi moja.. tvoje meke usne koje su samo šaputale želim te.. i žudile za mojim nježnim poljupcima što su kao vjetrić prelazile preko tvojih, tek ovlaš ih dodirnuvši.. privlačio si me sebi, nježno stisko, tražeči ispunjenje svojih snova u strasti žudnje.. pokorno sam slojedila nijemi govor tvoga tijela istodobno uživajući u svakoj tvojoj pori koja je tada disala samo za mene..
svijet je stao, sat je stao, sve je stalo samo tada mi smo bili važni..
sada si daleko, daleko od mene, otišao u noć.. s ukradenim osječajem sreće.. ostaju mi sjećanje na jednu predivnu noć, u kojoj ni zvijezde nisu bile tu, samo nas dvoje.. a vjetar te nosi dalje dalje od mene nekoj drugoj u zagrljaj.. s kojom sada djeliš nešto slićno što je nekad bilo naše..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

sad je stariji koju god.. pa je i vrijeme.. :) 21.02

- 13:30 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.03.2006.

moja lutanja..

dali meni dolikuje da lutam tako kasno u noć i još sama? pitam se bezbroj puta.. pa govorim sebi, treba krenuti nekuda, ovako se više ne može..
sunce, cvijeće, rijeka, plavetnilo neba, sve je izgubilo sjaj oku mom, srcu mom.. u ruci uveo cvijet, u očima suze, na srcu kamen.. previše sam te zavoljela, obožavala sam usne tvoje, tvoj osmjeh onako stidljiv, koji me progoni još i sad, kao nekog krivca..
o bože' zašto te gubim kad te toliko volim.. toliko želim da ljubim, u beskraj.. sada dok ovo pišem suze mi se slivaju niz lice kao slapovi, a nema ih ko obrisati, zamutile mi pogled koji je blistao kao zvijezda na nebu.. mozak mi radi ubrzano, kao naše disanje poslije vođenja ljubavi.. i čežnja me hvata sve više i mislim kad bi barem još jednom vidjela te, moja bol bi nestala...
vratio bi srce moje tamo gdje pripada, vrati mi moje srce ti ljepi anđele, priđi, priđi bliže, i poljupcem mi udahni život...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

pišuči ovaj moj site.. nisam stavila nikakvu granicu između mladih osoba i starijih osoba, smatram da je to stvar svakog pojedinca, dali če imati vezu sa starijom osobom ili mlađom ili obratno.. u LJUBAVI nema granica.. DEFINITIVNO....

šteta da je obrisan... molim komentatora da se pitpiše....:)

- 22:19 - Komentari (5) - Isprintaj - #