How many frogs do I have to kiss...

subota, 14.06.2008.

Zbrda zdola VI

Nije lako....no
No, nije više ni teško kako je bilo, tako da nemam baš neka prava da se žalim.
Doživio sam svoju prvu prometnu nezgodu (bez ozlijeđenih, tako da nije bad) i iskreno rečeno bio sam preko svake mjere revoltiran kakvi sve MORONI voze. Al' hej okej... I baba kojoj sam iskrivio cijelu karoseriju sigurno misli da sam ja moron, iako je ona kriva. Čekam da osiguranje isplati lovu (znam, načekat ću se...zijev)

Promijenio sam radno mjesto. thumbup
Bolje je toliko da se ne može opisati, a da ne izgleda kao epp za dotičnu firmu. Ali je stvarno toliko dobro.
Baš sam se uhvatio neki dan (jutro) kako se vozim s posla i pjevam na sav glas uz radio u autu. Kad sam skužio što radim počeo sam se smijati i smijao sam se dok nisam došao kući. A i onda sam se cerekao ostatak dana. smijeh
Sam sam sebi jebao majku dok sam radio u bivšoj firmi, a vidi sad...
Tko kaže da ne treba otići kad je dosta. Nema smisla trpjeti idiote koji se bogate na tvojim leđima, a ti se nerviraš. Čak mi ni kiselina više nije toliko jaka...

Buraz mi danas stiže i sigurno nas opet čeka neko pentranje. Iskreno se nadam da neću slomiti nogu ili štogod slično. (Kiša je padala, sve je klizavo)

Moja ljubav je na sto muka. Ispiti su u tijeku i ima milion gluposti za obaviti, napetost se povećava svaki put kad se čini da ne može više i sad je već pomalo očajna. "Popizdit ću!" burninmad To joj je trenutni moto, iako je za vjerovati da neće...valjda. Ja imam vjere u nju, ali sam malo hendikepiran što joj moram podršku pružati iz daljine. A, ništa ne pomaže kao dobar zagrljaj....no i to će se riješiti. Za sada se samo trudim dobro slušati kad pričamo (ako ovo ima ikakvog smisla, ja znam što sam htio reći, ali riječi nekad nisu dovoljne). Ostaje mi samo jedna stvar...poput marinaca - 'semper fidelis'. Ne mogu bez nje i muka mi je kad čujem kako se muči, a ja ne mogu pomoći. Čak se i 'bit će bolje' izlizalo.....ali bit će. Napraviti ćemo da bude.

Frendica mi je u banani, pomalo...isto. Nema ljubavi, nema sreće, nema ovo, nema ono....a, ne vidi ono najveće što ima.

Kako se ono galami na stadionima ...? "POGLEDAJTE SEMAFOR!!!"

Pa, mila, pogledaj u ogledalo...a, onda pogledaj kroz njega i vidjet ćeš nekoga tko je na rubu da riješi fakultet (vole te svi profesori) iz tri poteza kao šahovski velemajstor, tko radi za TV kao da to nije neka fora, tko upoznaje i druži se s ljudima koji redovito ispunjavaju naslove i naslovnice svojim izjavama i boljim profilom, tko mi se javi usred radnog tjedna sa Hvara i kaže "baš je lijepo ovdje" (kao da ja ne znam, samo nisam tamo bio od četvrtog osnovne-nisam ti zavidan, samo malo perspektive), tko ima najbolju frendicu koja na nju pazi i misli na nju bez obzira što je u Irskoj ili UK ili tko zna gdje sve ne (ja sigurno ne znam), tko se nakon svega toga identificira sa dvodimenzionalnim likom iz sapunice. Ti si toliko više od C. Koja je dozlaboga dosadna (ali, to je muško mišljenje, možda griješim...)
Prestani se gurati u kalupe, napravi jedan svoj. Tada ćeš si i naći nekoga tko će kad te izvadi iz njega naći isti oblik, a ne neki drugi.
Budi ti...jer, iako misliš da jesi...nisi. Jer nosiš neku drugu presvučenu preko sebe. A ona je lošija od tebe. Riješi se kučke mahwavemah i budi svoja.....

- 17:58 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< lipanj, 2008 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Siječanj 2015 (2)
Listopad 2014 (1)
Kolovoz 2010 (1)
Svibanj 2010 (2)
Travanj 2010 (1)
Travanj 2009 (2)
Ožujak 2009 (3)
Listopad 2008 (2)
Rujan 2008 (5)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (4)

Opis bloga

  • To su samo neke moje frustracije, ne zamarajte se



    Free IQ Test
    Free-IQTest.net - Free IQ Test




  • Brunsha
    Moja najdraža blogerica (plavuša, a pametna...raritet)


  • Flag Counter