Šokac lola i bekrija

21.04.2009., utorak

SVELIKIM KURCEM U EVROPU

Image Hosted by ImageShack.us


Svitu moj lipi i dragi
svega se i svašta desilo vi Uskrsa. Farbala suse jajca, tucalo se, jelo i pilo. I ni čudo da potlja toga ljudma svašta pada napamet. Eto čitam dasu njege u Amerike il u Engleskoj pokrenili akciju drkanja za mir. Al men vakom ludom nikako ni jasno kakoće svit bit bolji i mirniji ako kašćemo ja drkam. Ko to zna? Ajd da su rekli jebitese za mir onda bi već razumijo jer bar bi dvoj svita bili u ljubavi i miru, al vako? Al kosam ja da sve moram razumit.

Čitam vi dana jer nisam moro puno radit kako se po prstima pozna kurac. Ta jest, nisam ja to izmislijo. Kažu valda njaki pametni ljudi da se po dužini prstenjaka more znat koliki je kom kurac. Potljam tog sam njekoliko put mjerijo prst al ta nauka ne štima. Moj je prst kraći.

Kod nas se kaže „Besposlen pop i jariće krsti“. Tako su Švabe po ciloj Evropi ljudma mjerili kurčeve da vidi ko ima najvećeg. I kažu oni da su to Francuzi jer da imje 15,48 centima a da Grci imaju najmanji od 12,18 centima. Nas u tom popisu nige nema. Ta kaki Francuzi. Dasu oni došli knama pa bi viđeli štasu kurčevi. Nas će valda izmjerit kad uniđemo u tu jebenu Evropu. Eto kakaje to velika zemlja s ljudima tako mali kučeva. I mise guramo da šta prije uniđemo. Mordaje to i dobro. Jer ćemo bar po našim kurčevima bit na prvom mjestu.

Image Hosted by ImageShack.us


Onda ope čitam kakoj jedna Ruskinja tri dana silovala jednoga koji je došo u njezinu radnju i tijo ju orobit. Ta majstorica frizerka se zna bit, vježba te njake borilače sportove i ona tog mandova lipo povali nazemlju i zaveže ga, naćeraga da popije odjedanput tri ne pilule za jebavanje i moro ju je tri dana jebavat. Potlja je svršijo u bolnice jerje imo jake bolove u kurcu. Ta jebeš Ruse. Ta niju jebavo tri nedilje no tri dana. Ona gaje dobro ranila i još mu kupila nove lače i dala potlja još nješt novaca. Jasam mislijo da su Rusi bolji. A oni izgleda samo znaje dobro pit a na jebačinu i se mora ćerat.

Image Hosted by ImageShack.us


Rad jednog našeg domaćeg jebača je njegova žena izubijala svoju komšenicu jer joj komšenica oće otet čojka. Ta jest. Tom su jebaču 83 a njegovoj žene 81 godina. I ona od ljubomore na komšenicu koja ima samo 67 godina udri njakom motkom po voj tako daj va svršila kod doktora. Ta to smo mi. Kadse za takog čiču biju žene onda on nješta i vridi.

Živi vi men i veseli bili

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.