One sladunjave eksplozije...

13.02.2021.

Kad sam prije tri godine imala operaciju na srcu (4 premosnice) pitala sam otvoreno i slobodno kirurga (uz ostala pitanja) koji me je operirao da li mogu ispražnjavati seks, na što mi je on potvrdno odgovorio i malkice se nasmiješio. Valjda nije očekivao da ću ga tako izravno pitati hehehehe.

Što se tiče samog vrhunca iliti orgazma već odavno znam da pozitivno utječe na ljudski organizam. Dakle, uopće nije bitno da li do orgazma dođe masturbacijom ili rezultatom klasičnog seksa, bitno je da ga doživimo jer on je taj koji u našem tijelu napravi pravu sladunjavu eksploziju koja se prenese na skoro sve bitne segmente u našem organizmu.

Tako na pr. endorfin, za koji se zna da smanjuju bol, pa oksitocin koji pomaže u regulaciji stresa, boli, straha...serotonin koji smanjuje stres i pomaže uravnotežiti raspoloženje. Znate li da masturbacija može pomoći muškarcima da smanje rizik od raka prostate?

Pa ipak, jedno korisno upozorenje. To je bilo prije nekoliko godina kad sam bila u posjeti Morskom. Dok smo radili "one" stvari kriomice i na brzinu je Dragi uključio malu grijalicu ali umjesto toplog zraka uključio je hladni hehehehhe. Svaka mu čast, hrabro je sve izdržao iako mu je dupence bilo jaaaako hladno.



Poanta posta? Hm, recimo ova: Ljudi sve dok možete ne odričite se orgazma, uživajte u besplatnom i jako korisnom zadovoljstvu pa čak i lijeku usudila bih se reći!

Evo, psihički sam se spremila na osude i napade. Dakle, linčujte me, spremna sam hehehehe...ali prije nego što na mene bacite kamen, bilo bi poželjno da dobro razmislite.

h v a l a___n a___p o s j e t i

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.