Love potion number 9

24.01.2021.

Magični rituali bili su široko korišteni u povijesti. Prema njima, najbolje vrijeme za izvođenje ljubavnih čarolija i uroka je petak. Zašto baš petak? To nije zato što se ljudi zabavljaju na taj dan, već zato što se petak već dugo pripisuje Veneri, zaštitnici prijateljskih odnosa i ljubavi.



Uhvati svog ljubavnika u klopku!

To je stara engleska čarolija za dobivanje traženog muškarca. Za ovaj ritual trebat će vam stvari koje ćete inače naći kod kuće - ružičasta svijeća, pribadača, papirnata traka, crvena, zelena i bijela vrpca i komad drveta.

Kad sve zajedno pripremite, pomislite na čovjeka iz snova i dajte mu ime. Zatim ga ugravirajte pribadačom u svijeću. Napišite svoje ime na traku papira koju omotate vrpcama dok razmišljate o svojoj ljubavi. Izložite svijeću, drvo i papir omotane vrpcama na mjesečinu i zamolite Veneru da ih blagoslovi. Zapalite svijeću i spojite dvije vrpce voskom za kapanje kako biste dokazali snagu svoje ljubavi. Nosite ove vrpce sa sobom dok ne upoznate osobu koju ste željeli.

Napravite mu napitak!

Ako već imate pravi datum ili drugu priliku za susret, skuhajte mu ukusan napitak s puno ljubavi. Uz pomoć dobro kombiniranih sastojaka dočarat ćete mu toliko željeni osjećaj. Evo popisa onoga što ćete trebati pripremiti: 250 ml francuskog crnog vina, sjemenki celera, komad svježeg đumbira, prstohvat mljevenog cimeta, latica crvene ruže, 2 žlice meda, 4 ružičaste svijeće.

Stavite gore navedene sastojke u lonac i pustite da zavrije. Kuhat ćemo napitak 10-15 minuta i tijekom cijelog postupka kuhanja mislit ćemo na čovjeka iz snova i ponavljati ćemo čaroliju: „Budi onaj pravi!“ Nakon isteka vremena, ocijedit ćemo vino i pustiti da se ohladi. U međuvremenu palimo svijeće i pripremamo vinske čaše. Poslužimo našem princu i nakon što popijet napitak, možete biti sigurni da je vaš.



Međutim, sve rituale uzimamo s određenom rezervom. Radije se oslonite se na svoju intuiciju koja će vam reći više nego što mislite. I što je najvažnije, nemojte gubiti nadu, taj pravi će vas sigurno pronaći.

h v a l a___n a___p o s j e t i

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.