Moje prvo pijanstvo!

23.01.2021.

Kao prvo, ja sam tipična antialkoholičarka, nek se zna. Ne volim niti mi paše alkohol bilo koje vrste osim malo ruma u kolačima. Iako dolazim iz države gdje se najviše na svijetu pije pivo za mene slobodno ne mora uopće postojati. Dakle to smo riješili.

A sad prelazimo na drugi dio tj. kad sam prvi puta u životu bila pod utjecajem alkohola hehehehe. Prijatelji su me nagovarali tako dugo dok nisam popustila i popila cca 3 čaše crvenog vina. Ne mogu reći da se ničeg ne sjećam, samo sam bila veselog raspoloženja i hodala sam cik-cak ulicom skupa s mojim prijateljima.

Čak se sjećam moje sestrične koja se toliko napila da se primala za svako stablo ili stup na putu doma. Čvrsto je grlila stupove i jedva smo uspijevale da je odvojimo od njih. Osim grljenja, nemilice ronila suze pri svakom zagrljaju pa joj je lice bilo obliveno crnim suzama od šminke hehehehhe.

Kad smo napokon stigle kući vidjevši da je majka spremila u sudoper zašećerenu vodu za kompot, palo mi je na um jedna super ideja tj. nagovorila sam, iako bi bilo bolje reći da sam je prisilila, sestričnu da opere lice i kosu zbog onog crnila od šminke.

Jasno da sam joj dala na korištenje svega toga onu zašećerenu vodu. Moram li vam opisati kako je sestrična izgledala ujutro kad se probudila? Majka je radila noćnu i kad se vratila kući prvo nas htjela zadaviti.



No, umjesto toga sklopila je ruke i počela je od muke roniti suze vidjevši sav nered u kući, nestanak njene zašećerene vode za kompote...ali mislim da se najviše zgrozila kad je vidjela našu sestričnu hehehehe.

h v a l a___n a___p o s j e t i

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.