Kobe Nunobiki Herb Gardens

14.01.2021.

Kad si uzmem vremena onda tek vidim koliko imamo divnih slikovnih uspomena na Japan. Nama te uspomene obogaćuju život i uvijek iznova poželimo da se vratimo u tu predivnu zemlju - Zemlju izlazećeg Sunca.

Ove slike još niste vidjeli pa sam odlučila da ih objavim. Morski je predložio, kad smo bili u Kobeu, da odemo pogledati botanički vrt Kobe Nunobiki Herb Gardens. To je jedan vrt s tematskim područjima...cvijećem, parfemima, začinskim biljem, restoranima i suvenirnicom.



Stići se može do tamo žičarom koja je savršeno usklađena i organizirana što i nije čudno pošto se radi o Japancima pa su ama baš sve usluge na najvišoj razini. Od samog ulaska u kapsulu pa sve do samog kraja posjeta.







Što se tiče parfema, probnih imate bezbroj na policama i ako vam se neki posebno dopada, samo zapamtiti broj uzorka i prema njemu kupiti odabrani parfem. Teško je uopće opisati sve te cvjetne mirise, jednostavno nisam znala što odabrati, najradije bi sve parfeme kupila.



A kako je tek bilo divno sjediti ispod suncobrana, uživati u krasnom vremenu i pijuckati sok, kavu i Morski pivicu. Zasladili smo se i sladoledom koji je bio fenomenalan. Dakle, atmosfera je bila i više nego čarobna. A trebam li uopće spominjati kakav je bio pogled na grad Kobe iz te visine?

h v a l a___n a___p o s j e t i

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.