...šok za sistem...

srijeda, 01.07.2009.

...ipak je Sanader veliki dribler...



..."Nacija je u šoku!", Sanader se povlači iz politike...

MOŠ SI MISLIT!

...Bolje ne može, za mjesec dana će "patetično" objavit da će se potaknut ogromnim brojem pisama fanova, telefonskim pozivima i usmenim moljakanjima - kandidirati za " el prezidenta" RH!
I sve je fino posložio, Jacu će instalirat kao svoj megafon, ona će objašnjavat ono što se on i šuki dogovore. Kao spikerica, ne postoji kvalificiranija osoba od nje za taj posao!
U svoju partiju je ugradio funkciju "počasnog" predsjednika. Kako je spikerica i tu glavna, jasno je da će zmuljat Ustav po kojemu predsjednik ne može biti član niti jedne stranke pa će, de facto, ostati i glavna, svemoćna žaba u hadeze bari.

Osim toga, sad kad treba uvest nepopularne mjere u ekonomskom spašavanju države, zvanično on "neće imat ništa s tim". Računa, glasači su ovce, rezonirat će da je poslije njega sve "otišlo u..."
Kao predsjednički kandidat, pojavit će se kao "spasitelj" i gdje ćeš bolji kandidacijski nastup!

Plan nema rupe, Milanović će vjerojatno biti tiho sljedećih dva tjedan, promatrajući kako situacija prolazi kraj njega, da bi na kraju možda promrmljao kakvu grčku poslovicu. Nema bojazni da će se hadeze vlada opet konstituirati kao što je zamišljeno...

Sanader uopće ne dvoji da će dobiti predsjedničke izbore i time postati predsjednik države, predsjednik vlade iz sjene i predsjednik hadezea u sjeni...

Diktatura dolazi!

- 15:44 - Komentari (46) - Isprintaj - #