petak, 15.12.2006.

bokić svim curicama i ženama,ma da..
jo ček dis aujt,
nakon odgledanih 100emisija i svih repriza prijepodne drugi dan plus to kaj smo snimali sve i gledali svaku epizodu triput ispočetka, uredništvo ruznogmaria konstatira slijedeće:
nabijemo renatu sopek na tvrdi..

jadna li nam država kad se svake godine pred božić mi jebemo kome dati milju+ kuna za mlaćenje prazne slame i jebanje majke poštenomu radničkome narodu,kao što smo mi ,ponosni urednici i vlasnici ovog bloga..ima tu svega.ma reko zaboli me za big brader,aj da bar možeš drkati na to,al nabacali su nutra uglavnom raznorazne izdrkotine,tipa violeta, tanja i ostale nezaposlene gabore..
..ma što reći drugo osim sramota za HDZ što se uopće ovakvi maloumni sadržaji prikazuju na televiziji i iz protesta smo Bekam i ja zatražili istupnicu iz hdza ličko-senjske županije,eto im ga na.. za što smo se borili, da nam teško stečen dinar uzimaju pederčine,cigani i azilanti s kube?..Bekam je u stanju šoka i ne može vjerovati..
1.000.000kuna redom su tako osvajali tetovirani pripadnici hellsAngela,zatim pripadnik romske nacionalne manjine ilitiga prekprokleti cigan,a danas koliko vidim u dnevnoj štampi,čak i onaj ANALitičar tomo ima velike šanse da uzme pare pa da nam organizira gay-derneke i gay-turneju a đe će sve muškarčine osim nas postrojiti na pokretnu traku i guziti tomo i njegovi,eto vam sad svima koji se rokali impulse i zvali da mali faggot pobedi,mamicu vam..razumijemo vas jedino ako ste zvali za leju.
Ovim putem ujedno pozivamo sve cure od 18-32 da se prijave na audiciju za naš reality šou,zabava zagarantirana.
napomena:zbog osjetljivosti i prirode našeg realitiya kandidatknije se moraju osobno javiti u našu redakciju,tako da vam Photoshop niti Paint ovoga put ne koriste, gabori!
Mogu i mlađe, 16 i 17 godina ali u tome slučaju trebamo pisanu izjavu od mame,a ako je mama dobra može i ona..


-lepi bobo-

- 14:28 -

Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

naš sponzor...a ovaj zadnji sponzorusa

Image Hosted by ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

baci sise da se igramooooo

DUI Laws
DUI Laws
Image Hosted by ImageShack.us