Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ruznimario

Marketing

bokić svim curicama i ženama,ma da..
jo ček dis aujt,
nakon odgledanih 100emisija i svih repriza prijepodne drugi dan plus to kaj smo snimali sve i gledali svaku epizodu triput ispočetka, uredništvo ruznogmaria konstatira slijedeće:
nabijemo renatu sopek na tvrdi..

jadna li nam država kad se svake godine pred božić mi jebemo kome dati milju+ kuna za mlaćenje prazne slame i jebanje majke poštenomu radničkome narodu,kao što smo mi ,ponosni urednici i vlasnici ovog bloga..ima tu svega.ma reko zaboli me za big brader,aj da bar možeš drkati na to,al nabacali su nutra uglavnom raznorazne izdrkotine,tipa violeta, tanja i ostale nezaposlene gabore..
..ma što reći drugo osim sramota za HDZ što se uopće ovakvi maloumni sadržaji prikazuju na televiziji i iz protesta smo Bekam i ja zatražili istupnicu iz hdza ličko-senjske županije,eto im ga na.. za što smo se borili, da nam teško stečen dinar uzimaju pederčine,cigani i azilanti s kube?..Bekam je u stanju šoka i ne može vjerovati..
1.000.000kuna redom su tako osvajali tetovirani pripadnici hellsAngela,zatim pripadnik romske nacionalne manjine ilitiga prekprokleti cigan,a danas koliko vidim u dnevnoj štampi,čak i onaj ANALitičar tomo ima velike šanse da uzme pare pa da nam organizira gay-derneke i gay-turneju a đe će sve muškarčine osim nas postrojiti na pokretnu traku i guziti tomo i njegovi,eto vam sad svima koji se rokali impulse i zvali da mali faggot pobedi,mamicu vam..razumijemo vas jedino ako ste zvali za leju.
Ovim putem ujedno pozivamo sve cure od 18-32 da se prijave na audiciju za naš reality šou,zabava zagarantirana.
napomena:zbog osjetljivosti i prirode našeg realitiya kandidatknije se moraju osobno javiti u našu redakciju,tako da vam Photoshop niti Paint ovoga put ne koriste, gabori!
Mogu i mlađe, 16 i 17 godina ali u tome slučaju trebamo pisanu izjavu od mame,a ako je mama dobra može i ona..


-lepi bobo-



Post je objavljen 15.12.2006. u 14:28 sati.