četvrtak, 28.09.2006.

MRTVA MACKA IS IN THE GAME



Dobar vam jutro predragi zitelji nase ultra vukojebinacke drzave.
tko je to mrtva macka? Ja! a tko sam ja? sine,nadi mamu i pitaj gdje je bila jucer oko 13h za vrijeme rucka na poslu? no idi.ili da ti ustedim vrijeme i trud:
jebala ju je mrtva macka.
svi vi pizdoljupci koji se uzlicujete poput peciva koje jedva ceka da mu ušupče nesto toplo i ljigavo u utrobu dabogda vam majke rodile godzilline potomke ultra velikih proporcija a zene vam sevili svi klosari od New Jerseja do Senkovca.
Beckam uistinu jest metro i nas je idol,ali je i totalni sevac zena,i kad su topli braceki u pitanju Becki je totalni rasist i naravno na nama je da slijedimo njegove ideje i sve muske muskojebace nabijemo na kolac od hrastovine i ostavimo trunuti u kontejneru za smece dok im macke i ostale ulicne zivotinjice seru po obrazima.stize novi svjetski poredak i na vama je da odlucite jeste li, kao sto dragi Bog i predragi nam Beckam zapovijedaju,za sevu sa suprotnim spolom ili ste kurvinske bolesnjace koje vole da se musko i musko natezu oko XX vibratora s easy ryderovim pogonom koji ce gurati a koji primati..( zena&zena okrsaji su i vise nego dobrodosli i odobreni od strane Beckam fan cluba prema clanku 12,redak 152 Beckamovog zakonika iz 1231god,pr.Kr, op.ur.)
jebite zene a ne muske jer ce vas inace stici Bozja i Beckemovska kazna.


p.s.svaka slicnost osoba u tekstu sa stvarni pederima je namjerna.pizda vam materina.

- 08:04 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

naš sponzor...a ovaj zadnji sponzorusa

Image Hosted by ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

baci sise da se igramooooo

DUI Laws
DUI Laws
Image Hosted by ImageShack.us