Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ruznimario

Marketing

MRTVA MACKA IS IN THE GAME



Dobar vam jutro predragi zitelji nase ultra vukojebinacke drzave.
tko je to mrtva macka? Ja! a tko sam ja? sine,nadi mamu i pitaj gdje je bila jucer oko 13h za vrijeme rucka na poslu? no idi.ili da ti ustedim vrijeme i trud:
jebala ju je mrtva macka.
svi vi pizdoljupci koji se uzlicujete poput peciva koje jedva ceka da mu ušupče nesto toplo i ljigavo u utrobu dabogda vam majke rodile godzilline potomke ultra velikih proporcija a zene vam sevili svi klosari od New Jerseja do Senkovca.
Beckam uistinu jest metro i nas je idol,ali je i totalni sevac zena,i kad su topli braceki u pitanju Becki je totalni rasist i naravno na nama je da slijedimo njegove ideje i sve muske muskojebace nabijemo na kolac od hrastovine i ostavimo trunuti u kontejneru za smece dok im macke i ostale ulicne zivotinjice seru po obrazima.stize novi svjetski poredak i na vama je da odlucite jeste li, kao sto dragi Bog i predragi nam Beckam zapovijedaju,za sevu sa suprotnim spolom ili ste kurvinske bolesnjace koje vole da se musko i musko natezu oko XX vibratora s easy ryderovim pogonom koji ce gurati a koji primati..( zena&zena okrsaji su i vise nego dobrodosli i odobreni od strane Beckam fan cluba prema clanku 12,redak 152 Beckamovog zakonika iz 1231god,pr.Kr, op.ur.)
jebite zene a ne muske jer ce vas inace stici Bozja i Beckemovska kazna.


p.s.svaka slicnost osoba u tekstu sa stvarni pederima je namjerna.pizda vam materina.



Post je objavljen 28.09.2006. u 08:04 sati.