Josipovićev liječnik...

09.01.2014.

Isto sam svojedobno komentirala, a ponoviti ću svoje stajalište ponovno:

Mrzim i mogla bih čak reći da prezirem stavove naših političara kad se daju rezati/operirati od strane vanjskih doktora, a ne naših vrhunskih stručnjaka. Opće je poznata činjenica da imamo vrhunske liječnike svih struka i osim nekih alternativnih liječenja teških i rijetkih bolesti smatram da nije potrebno posezati za uslugama u inozemstvu. Čisto bacanje novaca.

Svojedobno je to učinio i tadašnji ministar zdravstva - Hebrang odjurivši u Švicarsku na neku operaciju - naravno na naš račun (kakti prijatelju liječniku), a nekidan je isto i naš sadašnji vrli predsjednik države odabravši doduše zagrebačku bolnicu, ali vanjskog mislim njemačkog kirurga za operaciju. Kakti best friend-a.

Naime, našem je predsjedniku države trebalo nešto riješiti u vezi očnog kapka. Neš ti operacije.

Eh da. Mislim da je u oba slučaja riječ o bezobraznom vrijeđanju cijelog našeg zdrastvenog sustava, a šire gledano i nas - svih građanja kao i onog dijela poreznih obveznika koji plaćaju taj sav birokratski aparat.

Nitko me ne može uvjeriti da u Hrvatskoj nemamo sposobnih liječnika da obave obično podizanje kapaka. Čak dapače, imamo tako vrhunske plastičare da se možeš smrznuti. Ali ne, naš bi predsjednik baš nekog izvana.

Toliko od Rudarke.

Odo na snimanje Lijepom našom. Ništa ne pitajte. nut

<< Arhiva >>