Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • lion queen

    Upravo se Bjelovarci ovih dana vesele što će potpasti pod "vrlo blizu" osječku bolnicu, što im je priuštila Kukuriku vlast, za koju su svi oni glasali, a čiji je predsjednik, kao što kažeš, sebi priuštio liječenje u inozemstvu. Čovjek ne zna bi li se tome smijao ili plakao.

    avatar

    09.01.2014. (17:17)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Iz vlastitog džepa često mi je teško kupiti i plastičnu
    vrećicu, a platiti plastičara..., tko zna, da se vinem u
    politiku može bit da bi namakla kojega "prijatelja"
    inozemca, a platit će 'ko plati:)))
    P.s. Političari uglavnom misle na isti način, to nema
    nikakve veze lijevo-desno i što je uopće to:))

    avatar

    09.01.2014. (18:05)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    za plakati....napisala sam komentar duži od svojih postova, ali nema ga......moram ponoviti : po meni bi ministar zdrastva iza toga ( ako već nije prije ) trebao dati ostavku.....možda ovaj kratki komentar prođe....

    avatar

    09.01.2014. (18:47)    -   -   -   -  

  • Lobotomizator

    naš je predsjednik vrlo pametan čovjek i procjenil je u kakvom je stanju hrvatsko zdravstvo. ideš operirat slijepo crijevo, odrežu ti nogu. Ideš operirat srce, flambiraju te. Doktor te u bolnici ne pozna, greškom ti izvade bubreg. zato je pozval stranog stručnjaka. Zamisli bruke predsjednik države nam ide na estetski zahvat face liftinga kod domaćih kirirga a oni mu povećaju grudi!

    avatar

    09.01.2014. (19:04)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Nema sukoba interesa. Čovjek je ležao u HRVATSKOJ BOLNICI, jeo hrvatsku hranu , a operirao ga pro bono ex naš liječnik iz inozemstva...Besplatno! Pa to zaslužuje ako se uzme u obzir ono što @LOBOT.....piše

    avatar

    09.01.2014. (19:11)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    virovitička pak bolnica potpada pod koprivničku. ni bolnice ne znaju kamo će, a kamoli liječnici :) počeo bi i taj nesretni kapak bježati...

    avatar

    09.01.2014. (20:07)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Moraš ići onom liječniku kome vjeruješ...
    Očito političari misle da su i liječnici kao oni...ne treba im se vjerovati.

    avatar

    09.01.2014. (20:33)    -   -   -   -  

  • j.

    nema čovjek povjerenja a takva je meka i meta da mu na lijepe oči dolaze stranci; jest da je poruka katastrofalna, ali ne zamjeram mu jer nastojim ne mjeriti svijet tim aršinom; kad se samo sjetim zampovanja i ekipe koja je tu djelovala u prvim redovima jasno mi je zašto sam nekad ko klinac slušao one koji su od tih i takvih već tada bili udaljeni svjetlosnim godinama (a to je nešto što ne možeš objasniti pukom prostoproširenom rečenicom, treba ti barem dva-tri akorda) i nikad im poslije nije padalo na pamet plagirati ili od slavnih dana ubirati sinekuru... kako se oni samo dobro furaju :( pozdrav i najte kaj zameriti!
    p.s. kad danas poslušam npr. Miškinu od Owerflowa, sjetim se zakaj su oni tam seljaki još davno za ovakve kakvima danas i sam pripadam govorili - kaputaši :)

    avatar

    09.01.2014. (22:10)    -   -   -   -  

  • križar

    Ma dajte ljudi, pa ovdje kod nas je vjerovatno imao zakazan termin 2016 godine, a kako se radi po" život važnoj operaciji" morao je. Osim toga operirao ga je dr.mr.scr naškog imena i prezimena. Zna se, svaka MIS ( i on nosi lentu) mora pristalo izgledati. Sad, kad je konačno progledao, valjda će vidjeti kud plovi ovaj naš remorker.

    avatar

    10.01.2014. (12:29)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Nemoj suditi olako i prebrzo jer sve ima svoj razlog!

    avatar

    10.01.2014. (14:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...