Kof, kof....

23.01.2011.

U kući krš. Lom. I prašina. Do koljena. Doslovno.

Guzda se nakon dugih i napornih priprema (već mu trne ruka i ona dva famozna prsta što drže miš naughty) ipak odlučio odlijepiti od kutne garniture, te se primio posla - sređivanja Maline sobe.

Pa se iznio namještaj (sva sreća da imamo kombi), a stvari pobacale (nije se čekalo ženu da dođe s posla headbang) po svim ostalim sobama - tako da ima školskih knjiga po dnevnoj sobi, posteljine po Nasljednikovoj, cd-ea svugdje, siroti tvor je isto privremeno iseljen, pa kad zaklopi očice ne zna gdje će se iznova naći kad ih ponovno otvori. Uglavnom, luda kuća. nut

Pa su se zgulile s kućom kupljene tapete, u međuvremenu prefarbane više puta - kako je već rasla Mala, tako su se mijenjale i slike po tapetara, pa sve do nekidan totalno prekrivenih zidova sa teen zvijezdama, Lady Gagom, levitirajućim Zak-om (još dok je bio maloljetan), Jonas braćom (jedan joj je jaako drag jer je isto tako dijabetičar sretan) itd.

Onda je krenulo drljalje, mrljanje, prašina, kof, kof...

Trenutno je situacija slijedeća: konačno su Guzda i Mala pogodili željenu boju zidova, naravno, nakon X-premaza, te su zadovoljno unijeli dio namještaja jer idu neke preinake, no treba nam i pomoć prijatelja - stolara. Malo se počistilo, ali samo u toj dotičnoj sobi (i dalje se gušimo u prašini u ostalim sobama, no đaba čišćenje dok sve ne bude do kraja gotovo), a onda si je Guzda uzeo slobodan dan.

Jelte - nedjelja. bang

A sad još mali komentar na priču o Thompsonu: nije mi jasno zašto ne bi čo'ek uz'o pare? Pjevo - nepjevo. pjeva

<< Arhiva >>