Vikend opuštanje...

18.07.2010.

Ahhh...

Stvarno ne znam što me ovako staru tjera na pizdarije.. naughty

U petak se (oept) skupilo društvo na našoj terasi. Donio Guzda kukuruz iz Slavonije, pa da ga bacimo na vatricu. Noo.. Šta bi jeli samo suhe klipove, lijepo se nabacilo i nešto kobasica i mesa. Pa uglavnom i nismo više mogli kukuruz. Pa malo pive. Pa još pive.

Već je bilo pola jedanaest kad smo krenuli u omiljeni kafić na živu mjuzu. Prijatelj - susjed se nije dao dugo nagovarati. Žena u noćnoj, a mi u vanka.

Pa još piva, pa ples, pa uživancija. smijeh

Sve u svemu - bacanje glave na jastuk negdje iza 3:00, knjavanje do iza podneva, mamurluk i "što mi je to trebalo", svečani ručak u čast jednog upravo punoljetnog djevojčeta. thumbup uz kupanje u znoju ispod loše izoliranih krovova lokalnog seokog ugostiteljskog objekta tokom najtoplijeg ovogodišnjeg dana. No da, nije da nema klime, no neka stara i šugava (upaljena u trenutku kad smo ulazili u zatvoreni prostor, a ne ujutro), al je zato klopa odlična. Ništa nije savšeno.. rolleyes

No, poslije smo se prebacili u bazen, neki i u donjem vešu. Gadno je to kad starci prolupaju. zubo

Uglavnom, definitivno sam zaboravila na naporan tjedan na poslu, opaku atmosferu sa masom hitnih zadataka, loše organizacije, straha od budućnosti i svega što ide u recesijskoj godini. Nadam se da ću sutra manje opterećena krenuti u nove radne pobjede.

I da - sanjala sam danas da je Guzda donio i ostavio na stolu novce - nekoliko novčanica koji izgledaju kao one od 1.000 kuna samo su imale puuno nula - kao, pokušala prebrojat nule da vidim koliko novčanica vrijedi, no nisam uspjela. Što to znači??

Nešto fino ili cry??

<< Arhiva >>