Bajs - glavna zvjezda turizma...

20.03.2009.

Ne mogu sada pljuvati po Bjelovarcima, no odakle im taj (trenutno ministar) Bajs?? Znam da je bio vaš župan, da je - tko i što taj čudan čovjek?

Našla nešto i na googlu. Navodno gospon pravnik i naš trenutni ministar turizma je čovjek bez znanja stranih jezika. Navodno baš i nije putovao po svijetu. Navodno...

Možda i ne. No, na prvi dojam ne djeluje nimalo vjerodostojno jednog ministra turizma.

No da, nisam o tome htjela pisati. Imam zapravo jednu dilemu. Pošto svi trube kako će nam turizam podbaciti jer stranci baš i ne buju došli, uključujući omražene Čehe i na opći užas Dalmoša - škicera Čehinje - sada ne znam što će se desiti sa cijenama zimmer frei-a!

Dal' će se opametiti, pa nam dati jeftinije (sredinom kolovoza) ili ne? Il' će mest prazne hotele??? I sobe sa plastičnim namještajem?

To jest - ne znam da li da si sada, za ovu punu cijenu rezerviram svoje dugogodišnje mjesto na plaži ili ne.

A dragi nam je Bajs baš vrckav - turizam će pobaciti za 3%. Ha ha...

Po meni - i do 40%! Zato jer naši i dalje drže glavu u pijesku, a Uskrs nam kuca na vrata, a s njim i oni bogati Njemci koji bi se možda i bez obzira na recesiju došli grijati u naše hotele na moru. I šetati uz obalu.

I zato što misle da će svi veselo dotrčati samo gledati prirodu, pržiti se na suncu i dati ugnjetavati od mrzovoljnih konobara. I to sve za puste pare.

Jer, što bi naši nešto promijenili.... no

<< Arhiva >>