Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Cranberrie

    ja još ne spuštam cijene ali za sada mi se javljaju sve stari gosti... a kad dođe mak na konac - vjerovatno ću spustit do neke granice - bolje išta nego ništa...

    avatar

    20.03.2009. (19:59)    -   -   -   -  

  • funky business

    Čuj ovi Istrijani ne bu spuštali cijene jer kod njih navodno booking ide dobro, kao prošle godine u ovo doba, ali ak ćeš ić malo južnije neki popust će valjda past...

    avatar

    20.03.2009. (20:30)    -   -   -   -  

  • HRVAT KATOLIK

    Meni Bajs zgleda ko gl. lik iz Obitelji Tarana

    avatar

    20.03.2009. (21:16)    -   -   -   -  

  • bigg

    Ja sam iz Bjelovara, ali uopće ne želim komentirati Bajsa. To je čovjek koji je mjesto ministra došao isključivo zbog kadrovskih križaljki, što je debilan pristup. Ono što me zapravo ljuti je naš odnos prema Česima. Prvo, radi se o državi čiji glavni grad zarađuje od turizma više nego cijela naša obala. Drugo, mi smo za njih govance od države uzmeš li bilo koji parametar, od veličine, ekonomije pa nadalje. Treće, i mi bi malo u EU kao i oni, samo što su oni bili pametni a mi smo idioti. Peto, oni nisu imali rat pri raspadu države, a mi smo se kao debili balkanski poklali sa Srbima i Muslimanima, dok je sa Slovencima samo pitanje vremena. I na kraju, Česima se smije nacija koja pakira sarme u lonce kad ide na skijanje. Dakle, trebali bismo biti zahvalni tim ljudima kad dođu. Što će se lijepo vidjeti ove godine.

    avatar

    20.03.2009. (21:31)    -   -   -   -  

  • katalona

    Kod mene cijene iste već treću godinu. A najzanimljivije je to što su ovogodišnje rezervacije uglavnom pristigle iz Poljske.
    Inače, gosti iz Češke su mi najdraži - i to zbog toga što su jako pristojni i, usudim se reći, pitomi i profinjeni... baš kao češki porculan.

    avatar

    20.03.2009. (22:33)    -   -   -   -  

  • Protiv nasilja

    a sto ce mu strani jezici i putovanja kad ionako racuna na privlacenje gostiju iz susjednih nam drzava :D. a tamo je valjda bio. upravo je smijesno da je ministar turizma takva osoba a ne netko tko se naveliko nagledao svijeta, po mogucnosti zivio i radio u turizmu u tom istom bijelom svijetu a govori barem dva ili tri svjetska jezika. sto se danas i ne smatra puno.

    hrvatske u ponudi agencija gotovo da i nema, preskupa je a ono sto se nudi za - relativno puno- novaca je nedostatno. i mi godinama ljetujemo vani jer za svoju lovu dobijemo gotovo svugdje vise nego u hrvatskoj sto znaci: prelijepu prirodu, odlicnu ponudu a povrh toga i hrpu osmijeha, usluznost uz napomene "opustite se, mi cemo sve srediti za vas". i nitko mi kao u hrvatskoj ne daje osjecaj nekakvog jala jer sam dosla uzivati u svojem odmoru u tom i tom hotelu i nitko nas ne salje u picku materinu jer misli da ne razumijemo hrvatski i nitko nam ne pokazuje koliko je lose volje jer bi radije da im se posalje lova bez da moraju raditi......ma grozno.....

    mare :)

    avatar

    21.03.2009. (10:59)    -   -   -   -  

  • iBloger

    kaj se čudiš? Sanader nam je premijer. Hahaha :D
    Ja sam se već pomorio sa situacijom.

    avatar

    21.03.2009. (12:44)    -   -   -   -  

  • Neverin

    kladim se da će naši zadržat ili podignut cijene.. ipak smo to mi

    avatar

    21.03.2009. (18:36)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    princ nam je pobijedio (sa cak 75% glasova publike) !!!!!!!!!!!! Jesi gledala mozda? priznajem da sam i ja glasovala za njega :))))))) bas mi je simpa jer nije uobrazen, bahat i napuhnut kao sto bi se moglo ocekivati.
    Kaj je onda s Rimom? Jos odlucujes ili si odusatala?

    avatar

    22.03.2009. (01:21)    -   -   -   -  

  • Irida

    prije par dana sam pokušala obići i pozdraviti sve blogere koji su mi dragi, međutim komentari se uopće nisu dali otvoriti i kod petog (5) pokušaja sam odustala...ugodno nedjeljno jutro želim!

    avatar

    22.03.2009. (08:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...