Dilema - who's who....+ link

23.11.2008.

Jučer smo završili na zakašnjeloj Svetomartinskoj fešti u Sanoboru. Doduše, gazda nije Martin, no, to nam nije smetalo da ga nalijemo, preciznije rečeno naše muške polovice...

Jadan. Šta se špila sa profićima... He he...

Anyway, na tulumu se našli i kumovi domaćina. I susjedi, šogori, štoliveć... Ovi drugi su se s djetetom (ne znam zašto su desetogodišnjeg malca vukli sa sobom) povukli relativno rado, dok je ostatak ekipe ružio do sitnih sati.

Ne bi tu bilo ništa zanimljivog, osim tuljenja "Oj Mirjano.." i ostalih prigodnih pjesama i potjebavanja dobrano zalivenog domaćina da nije bilo kuma!

E sad, kum je cijelo večer bio u dilemi - tko je čija žena. Mi smo stigli s lokalnim frendovima iz našeg sela malog + frendica, koju je kum brzo elimirao iz "igre pogađanja".

Tako pita kum Guzdu "A koja je tvoja?", a ovaj odgovara "Pa najstarija..."

Pa nas kum sve tri gleda poprijeko....

U jednom je trenutku bio straašno blizu (nosila sam privjesak - zmiju oko vrata) "jel ona sa zmijom", na što ga je Guzda ponovno zbunio "Da, da, zmija je ona..."

I tako cijelu večer.

U trenutku kad je već bio siguran da sam ja prava osoba, posjedali smo u auto - ja naprijed sa vozačem, a Guzda sa dvije frendice.

To mu je bilo too much... He he... nut

Ne da bih se hvalila, već da vas potaknem da pročitate i sudjelujete u raspravi o nasilju među našom djecom prilažem link na najnoviji post:

PROTIV NASILJA

napisan rukom vaše najdraže blogerice! thumbup

<< Arhiva >>