BB...

08.09.2008.

Opet gledam BigBruder..

Ne mogu se oteti dojmu da su ovaj put ubacili unutra doista zanimljive mlade ljude! Ovi što su trenutno u prvom planu jaako mi se sviđaju. Imaju smisla za humor, imaju smisla za organizaciju, mogu se više - manje uspješno dogovoriti bez većih trzavica..

Naravno da ih malo pritisnu, što im vjerojatno nije u interesu odmah na početku, da bi tu netko mogao puknuti. Vjerojatno netko i hoće..

A da malo i mi svi ostali smrtnici naučimo nešto o Tajlandu, slonovima, jeziku, običajima i svemu ostalom - kad si već ne možemo sami priuštiti obilazak Tajlanda - super fora.

Mislim da će konačno i frikovi (šteta što oni to sad ne gledaju, jer inače ne bi bili takvi lumeni da vrijeme troše na trivijalne stvari kao što je gledanje televizije) doći na svoje. Možda koja zgodna cura pogleda nekog otkačenog susjeda - studenta nekoliko fakulteta, koji si sam zarađuje za džeparac očitavajući struju, a ne samo nekog praznoglavog ljepotana bez kune u džepu. Ha!

Nekog svi tračaju, no još uvijek nisam doznala koja je to glupača što ih živcira. No da... Baš sam znatiželjna baba. Šta se može...

<< Arhiva >>