Prijateljica...

11.03.2008.

Gledam jučer prijateljicu - kolegicu.

Mojih godina (da ne velim moje godište, no ja uvijek slavim neku manju cifru od nje, hi hi), djeca u srednjoj, ex-muž s "mlađim modelom", ona u nekom filmu posao - kuća - djeca.

Kako su posljednjih nekoliko godina bile spike muž malo doma - muž u tuđem dvorištu, mislim da nije bila već neko vrijeme na ljetovanju na moru. Jer je ex imao ideja o otvaranju nekog obrta, o kafiću, o .... A ona je to plaćala...

A uostalom, uz jednu plaću, pa bilo to i u visini plaće "državnog SSS štakora" ne može se popravljati kuća, pokopati roditelj, obući dvoje teenagera...

Ne velim da ona djeluje nezadovoljno svojim životom. Moguće da je, za razliku od svoje braće na selu postigla puuno više dobrom stabilnom plaćom, radom u uredu, kućom u "gradu"..

Nema ona želju da sjedne na vlak i ode u Metropolu u neki od trgovačkih lanaca. Zadovoljna je ona našim čajna - singapur šopovima. Mislim da ne ide čak niti preko - "ubosnu".

Da li bi u nekoj drugoj okolnosti izlazila u kafić? Otišla u kazalište (bdw - u danas idem), dočekala Novu na zabavi u našem seoskom hotelu?

Hmm...

Jutarnji pozdrav to evribodi...

<< Arhiva >>