ponedjeljak, 10.04.2017.

DJEČACI RŠK KARLOVAC ROĐENI 2007. OSVOJILI DRUGO MJESTO NA VELIKOM MEĐUNARODNOM TURNIRU U PISAROVINI


GRUPA:
RŠK KARLOVAC – RK VALPOVKA 8 : 8
RŠK KARLOVAC – RK BALTAZAR 12 : 5
RŠK KARLOVAC – RK JAMNICA 12 : 9
RŠK KARLOVAC – RK KRŠKO (SLO) 14 : 11
RŠK KARLOVAC - RK KOZARA (BIH) 13 : 8

POLUFINALE
RŠK KARLOVAC - RK KOZARA (BIH) 15 : 8

FINALE
RŠK KARLOVAC - RK VALPOVKA 4 : 11

U NAJBOLJU PETORKU TURNIRA IZABRANA SU 2 IGRAČA: NOL VELIMIROVIĆ I CHRISSTIANO MATIĆ

TRENER: DANIJEL GRBAČIĆ- 13:19 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

REZULTATI - 17. OTVORENO PRVENSTVO KARLOVCA ZA 2006 GODIŠTE - 09.04.2017

17. otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake

Pobjednici Rukometna škola "Vučići" kod djevojčica i "Rudar" iz Ruda kod dječaka

Održan drugi dio 17. otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu

Rukometna škola Karlovac organizirala je 17. otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.
Drugi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Osnovne škole Dubovac.
Bilo je to natjecanje u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2006. godine. Sudjelovale su ukupno 84 ekipe, 48 kod dječaka i 36 kod djevojčica.
Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, predsjednik Karlovačke sportske zajednice i Zajednice sportova Karlovačke županije Želimir Feitl, županijski pročelnik Željko Šančić, te karlovački gradonačelnik Damir Jelić.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojile su mlade rukometašice Rukometne škole "Vučići" iz Zagreba, koje su u finalu pobijedile ekipu "Lokomotive" iz Zagreba s 9:7.
U susretu za treće mjesto ekipa "Darde" pobijedila je "Trninu" iz Križa sa 7:6.
U najbolju petorku prvenstva izabrane su Iva Prčić i Katarina Cvetko iz "Darde", Lorena Marenić iz "Trnine", Iva Štefan iz Rukometne škole "Vučići" i Ana Papić iz "Lokomotive" iz Zagreba.
Najbolja vratarka bila je Marta Turkalj iz Rukometne škole "Vučići", najbolji strijelac Ivana Frakli iz "Lokomotive" iz Zagreba i najbolja igračica Klara Petrašević iz Rukometne škole "Vučići".
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Liburnija" iz Opatije, drugo "Sesvete" i treće "Bjelovar".

U konkurenciji dječaka rođenih 2006. godine prvo mjesto osvojila je ekipa "Rudara" iz Ruda, koja je u finalu pobijedila momčad "Poleta" iz Dugog Sela s 11:10.
U utakmici za treće mjesto ekipa Rukometne škole Karlovac pobijedila je "Poreč" s 11:6.
U najbolju petorku prvenstva izabrani su Mateo Mihalić i Borna Kovačić iz Rukometne škole Karlovac, Marin Šajatović iz "Poleta", Davor Petrušić iz "Rudara" i Mauro Brkić iz "Poreča".
Najbolji vratar bio je Mihael Bartolić iz "Rudara", najbolji strijelac Fran Kokot Miloš iz "Poleta" i najbolji igrač Fran Martinko iz "Rudara".
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Vrbovskog", drugo "Umag" i "Čavle". (b.o.)

Rezultati uživo i galerija
Sve tablice s rezultatima možete pronaći na linku: Klikni


- 13:19 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 07.04.2017.

FINALNI RASPORED ZA 17. OTVORENO PRVENSTVO KARLOVCA U MINI I SUPER MINI RUKOMETU ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE ROĐENE 2006. GODINE - 09.04.2017

U nedjelju 09.04.2017. godine s početkom u 09,00 sati počinje 17. ZAVRŠNICA PRVENSTVA KARLOVCA U SUPER MINI RUKOMETU ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE ROĐENE 2007. GODINE I MLAĐE.- 21:31 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 05.04.2017.

Priopćenje na 17. otvoreno prvenstvo Karlovca u super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2007. godine u Karlovcu

Karlovac, 05. travnja 2017. godine.

Dragi sportski prijatelji i cijenjeni gosti

Predmet: Priopćenje na 17. otvoreno
prvenstvo Karlovca u super mini
rukometu za djevojčice i dječake
rođene 2007. godine u Karlovcu


Izvod iz Propozicija i pravila u super mini i mini rukometu na Otvorenom prvenstvu Karlovca za 02. i 09. travnja 2017. godine određuju:

27.
„Sve igračice - igrači koji nastupaju u mini i super mini rukometu na Otvorenom prvenstvu Karlovca trebaju imati natjecateljski spisak sa ovjerenim liječničkim pregledom koji ne smije biti stariji od 6 mjeseci, trebaju imati i putovnicu ili učeničku knjižicu sa slikom. Ukoliko se natječu školski rukometni klubovi natjecatelji i natjecateljice trebaju imati potvrdu škole o pohađanju iste i potvrdu liječnika koja ne smije biti starija od 6 mjeseci.

28.
Treneri koji treniraju i vode mini i super mini rukometne ekipe trebaju biti na ovjerenom spisku i uredno potvrđenu trenersku licencu za tekuću natjecateljsku sezonu. Ukoliko nemaju uredno potvrđenu trenersku licence ne mogu voditi ekipu. Službene osobe također trebaju biti na ovjerenom spisku.

31.
U natjecateljskoj sezoni 2016./2017. u dobnoj skupini “minići” natječu se djevojčice i dječaci rođeni 2006 godine i mlađi, a u dobnoj skupini “super minići” djevojčice i dječaci rođeni 2007 godine i mlađi.“

Uobičajeno Pravilo na svim turnirima u Hrvatskoj i izvan Hrvatske (RŠK Karlovac sudjelovala u Pragu - Češka, Partilu - Švedska, Koperu - Slovenija, Zenici – BiH i dr.) je da sve ekipe koje sudjeluju na turniru, moraju imati sa sobom na utakmici ovjeren spisak igračica – igrača koji sudjeluju na turniru, dokument za igračicu - igrača sa fotografijom s kojim se može izvršiti indentifikacija i utvrditi godina rođenja (putovnicu ili učeničku knjižicu sa slikom). Na zahtjev bilo koje ekipe koja sudjeluje na turniru (zahtjev može biti na početku natjecanja, neposredno prije utakmice ukojoj nastupa, neposredno nakon utakmice u kojoj je nastupio ili neposredno nakon proglašenja), organizator turnira je dužan u prisustvu prestavnika obadva kluba (koji je zatražio provjeru i koji se provjerava) izvršiti provjeru i utvrditi godine rođenja ogračica – igrača.

Ovakvo provođenje natjecanja se u Karlovcu vrši već 17 godinu na svim održanim Prvenstvima. Tijekom 17 godina izvršeno je u prosjeku od 5 do 10 provjera po natjecanju, a s Prvenstva je diskvalificirano 8 klubova. Prošle godine s Prvenstva je udaljena ekipa djevojčica ŽRK Mali Lošinj.

Ove godine na 17. Otvorenom prventvu Karlovca u super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2007. godine i mlađe izvršene su 3 provjere na zahtjev protivničkih ekipa i na sreću nisu pronađene nepravilnosti.

Organizator, RŠK Karlovac, nije u mogućnosti kontrolirati svaku pojedinačnu ekipu, pogotovo što na pojedinoj utakmici može zaigrati igračica – igrač koji se nalaze na tribinama. Zato ponavljam, svaki predstavnik ekipe može zatražiti od organizatora provjeru i to će biti obavljeno.

Žalba ŽRK Zrinski iz Čakovca nije korektna obzirom da se već niz godina znaju pravila.

Stoga molim sve sportske prijatelje, trenere i roditelje da se pridržavaju istog i da ne stavljaju repove nakon već održanog Prvenstva.

S poštovanjem
Predsjednik Rukometne škole Karlovac
Miloš Đanković, dipl.ing.prom.

- 10:15 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.04.2017.

17. OTVORENO PRVENSTVO KARLOVCA ZA 2007 GODIŠTE.

17. otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake

Pobjednici "Korčula" kod djevojčica i Rukometna škola Karlovac kod dječaka

Održan prvi dio 17. otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu

Rukometna škola Karlovac organizator je 17. otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.
Prvi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Osnovne škole Dubovac.
Bilo je to natjecanje u super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2007. godine. Sudjelovalo je ukupno 88 ekipa, 48 kod dječaka i 40 kod djevojčica.
Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, županijski pročelnik Željko Šančić i predsjednik Gradskog vijeća Damir Mandić, a prvenstvo je otvorio predsjednik Karlovačke sportske zajednice i Zajednice sportova Karlovačke županije Želimir Feitl.
U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojile su mlade rukometašice "Korčule" koje su u finalu pobijedile ekipu "Samobora" s 13:12. U susretu za treće mjesto ekipa "Ogulina" pobijedila je "Zrinski" iz Čakovca s 13:11.
U najbolju petorku prvenstva izabrane su Hana Kovačević i Nika Vučić iz "Ogulina", Lana Vilović iz "Korčule", Valentina Jakšić iz "Samobora" i Gabrijela Novak iz "Zrinskog" iz Čakovca.
Najbolja vratarka bila je Marta Franceković iz "Samobora", najbolji strijelac Viktorija Novak iz "Zrinskog" iz Čakovca i najbolja igračica Marija Sardelić iz "Korčule".
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Jamnice" iz Pisarovine, drugo "Buje" i treće Rukometna škola Karlovac. U konkurenciji dječaka rođenih 2007. godine prvo mjesto osvojila je ekipa Rukometne škole Karlovac, koja je u finalu pobijedila "Valpovku" iz Valpova s 13:10.
U utakmici za treće mjesto ekipa "VIRO Virovitice" pobijedila je "Maksimir Pastele" iz Zagreba s 12:7. U najbolju petorku prvenstva izabrani su Josip Krvarić i Nol Velimirović iz Rukometne škole Karlovac, Matko Moslovac iz "VIRO Virovitice", Antonio Matijašec iz "Maksimir Pastela" i Lovro Mihaljević iz "Valpovke".
Najbolji vratar bio je Bruno Župčić iz Rukometne škole Karlovac, najbolji strijelac Adam Tomković iz "Valpovke" i najbolji igrač Chrisstiano Matić iz Rukometne škole Karlovac.
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Rudara" iz Ruda, drugo "Hrvatski dragovoljac" iz Dugog Rata i treće "Zrinski" iz Čakovca.
Drugi dio prvenstva bit će održan u nedjelju, 9. travnja od devet sati, a u natjecanju u mini rukometu nastupit će djevojčice i dječaci rođeni 2006. godine. (b.o.)- 22:21 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

FINALNI RASPORED ZA 17. OTVORENO PRVENSTVO KARLOVCA U MINI I SUPER MINI RUKOMETU ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE 2007. GODINE - 02.04.2017

U nedjelju 02.04.2017. godine s početkom u 09,00 sati počinje 17. ZAVRŠNICA PRVENSTVA KARLOVCA U SUPER MINI RUKOMETU ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE ROĐENE 2007. GODINE I MLAĐE.


- 06:50 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2017 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

OPIS STRANICE

INFORMACIJE O RADU RUKOMETNE ŠKOLE KARLOVACfree counters

SVE INFORMACIJE I ZBIVANJA OKO CAMPA RUKOMETNE ŠKOLE MOŽETE VIDJETI NA LINKU ISPOD

NAŠI ZLATNI SPONZORI


Logo RŠK

Formular Ugovora

E-mail Adresa

ADRESE RŠK

KONTAKT ADRESE RŠK

Brojač posjeta (27.09.2005.)

Free Website Counters
Free Website Counters

LINKOVI

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us