Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rskkarlovac

Marketing

REZULTATI - 17. OTVORENO PRVENSTVO KARLOVCA ZA 2006 GODIŠTE - 09.04.2017

17. otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake

Pobjednici Rukometna škola "Vučići" kod djevojčica i "Rudar" iz Ruda kod dječaka

Održan drugi dio 17. otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu

Rukometna škola Karlovac organizirala je 17. otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.
Drugi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Osnovne škole Dubovac.
Bilo je to natjecanje u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2006. godine. Sudjelovale su ukupno 84 ekipe, 48 kod dječaka i 36 kod djevojčica.
Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, predsjednik Karlovačke sportske zajednice i Zajednice sportova Karlovačke županije Želimir Feitl, županijski pročelnik Željko Šančić, te karlovački gradonačelnik Damir Jelić.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojile su mlade rukometašice Rukometne škole "Vučići" iz Zagreba, koje su u finalu pobijedile ekipu "Lokomotive" iz Zagreba s 9:7.
U susretu za treće mjesto ekipa "Darde" pobijedila je "Trninu" iz Križa sa 7:6.
U najbolju petorku prvenstva izabrane su Iva Prčić i Katarina Cvetko iz "Darde", Lorena Marenić iz "Trnine", Iva Štefan iz Rukometne škole "Vučići" i Ana Papić iz "Lokomotive" iz Zagreba.
Najbolja vratarka bila je Marta Turkalj iz Rukometne škole "Vučići", najbolji strijelac Ivana Frakli iz "Lokomotive" iz Zagreba i najbolja igračica Klara Petrašević iz Rukometne škole "Vučići".
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Liburnija" iz Opatije, drugo "Sesvete" i treće "Bjelovar".

U konkurenciji dječaka rođenih 2006. godine prvo mjesto osvojila je ekipa "Rudara" iz Ruda, koja je u finalu pobijedila momčad "Poleta" iz Dugog Sela s 11:10.
U utakmici za treće mjesto ekipa Rukometne škole Karlovac pobijedila je "Poreč" s 11:6.
U najbolju petorku prvenstva izabrani su Mateo Mihalić i Borna Kovačić iz Rukometne škole Karlovac, Marin Šajatović iz "Poleta", Davor Petrušić iz "Rudara" i Mauro Brkić iz "Poreča".
Najbolji vratar bio je Mihael Bartolić iz "Rudara", najbolji strijelac Fran Kokot Miloš iz "Poleta" i najbolji igrač Fran Martinko iz "Rudara".
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Vrbovskog", drugo "Umag" i "Čavle". (b.o.)

Rezultati uživo i galerija
Sve tablice s rezultatima možete pronaći na linku: Klikni
Post je objavljen 10.04.2017. u 13:19 sati.