Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rskkarlovac

Marketing

17. OTVORENO PRVENSTVO KARLOVCA ZA 2007 GODIŠTE.

17. otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake

Pobjednici "Korčula" kod djevojčica i Rukometna škola Karlovac kod dječaka

Održan prvi dio 17. otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu

Rukometna škola Karlovac organizator je 17. otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.
Prvi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Osnovne škole Dubovac.
Bilo je to natjecanje u super mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2007. godine. Sudjelovalo je ukupno 88 ekipa, 48 kod dječaka i 40 kod djevojčica.
Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, županijski pročelnik Željko Šančić i predsjednik Gradskog vijeća Damir Mandić, a prvenstvo je otvorio predsjednik Karlovačke sportske zajednice i Zajednice sportova Karlovačke županije Želimir Feitl.
U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojile su mlade rukometašice "Korčule" koje su u finalu pobijedile ekipu "Samobora" s 13:12. U susretu za treće mjesto ekipa "Ogulina" pobijedila je "Zrinski" iz Čakovca s 13:11.
U najbolju petorku prvenstva izabrane su Hana Kovačević i Nika Vučić iz "Ogulina", Lana Vilović iz "Korčule", Valentina Jakšić iz "Samobora" i Gabrijela Novak iz "Zrinskog" iz Čakovca.
Najbolja vratarka bila je Marta Franceković iz "Samobora", najbolji strijelac Viktorija Novak iz "Zrinskog" iz Čakovca i najbolja igračica Marija Sardelić iz "Korčule".
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Jamnice" iz Pisarovine, drugo "Buje" i treće Rukometna škola Karlovac. U konkurenciji dječaka rođenih 2007. godine prvo mjesto osvojila je ekipa Rukometne škole Karlovac, koja je u finalu pobijedila "Valpovku" iz Valpova s 13:10.
U utakmici za treće mjesto ekipa "VIRO Virovitice" pobijedila je "Maksimir Pastele" iz Zagreba s 12:7. U najbolju petorku prvenstva izabrani su Josip Krvarić i Nol Velimirović iz Rukometne škole Karlovac, Matko Moslovac iz "VIRO Virovitice", Antonio Matijašec iz "Maksimir Pastela" i Lovro Mihaljević iz "Valpovke".
Najbolji vratar bio je Bruno Župčić iz Rukometne škole Karlovac, najbolji strijelac Adam Tomković iz "Valpovke" i najbolji igrač Chrisstiano Matić iz Rukometne škole Karlovac.
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Rudara" iz Ruda, drugo "Hrvatski dragovoljac" iz Dugog Rata i treće "Zrinski" iz Čakovca.
Drugi dio prvenstva bit će održan u nedjelju, 9. travnja od devet sati, a u natjecanju u mini rukometu nastupit će djevojčice i dječaci rođeni 2006. godine. (b.o.)

Post je objavljen 02.04.2017. u 22:21 sati.