< listopad, 2004 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

trenutno sam u:
Zagreb
royale with cheese u prethodnim epizodama:
Düsseldorf (početak...kraj)
Beč (ovdje)
Kuala Lumpur (početak...kraj)
Minhen (početak...)

petak, 29.10.2004. @ 08:20

neke stvari koje necete nuzno naci u enciklopediji...

mail treci:

"dakle, danas sam je jedva ustao iz kreveta, u 9:30. bas kad sam se poveselio da sam neki supercovjek kojeg uopce ne jebe razlika u vremenu i jet lag, ustao sam se krvavih ociju nakon skoro 9 sati sna. nemam bas neke posebne dojmove od danas, vise manje od jutra sam na poslu. sad je, naime, 18:nesto.

najblize cu suradjivati sa dva kineza, zovu se K. i P.. naime, vec sam rekao da je Malezija muslimanska zemlja. vecina stanovnistva (oko 50%, ako je vjerovati K.-u) su Malaji, oko 30% su Kinezi, 10% Indijci, i ostalo ostali. nda.

K. mi je dao interesantan uvid u stanje religija u maleziji. izgledalo je ovak nekak (na engleskom, da bude blize originalu):

r: "so tell me about religions in malaysia. malays are mostly muslims, right?"
k: "no. malays are all muslims. 100%. they are born muslim."
r: "ok, so what's the main religion of the chinese?"
k: "money."

eto. nije se bas ni nasmijao toj konstataciji. reko je to onak, sa osmjehom. kinezi, naime, mogu birati u sto ce vjerovati. i cini se da ih je vecina odabrala.

u nastavku tog razgovora smo, sasvim prirodno, pricali o tome koje cure su najljepse. btw, cini se da tu ima jako puno cura iz ukrajine i rusije, koje su dosle ovamo kao prostitutke. mislim, ajde u hrvatsku, ali kud ces se ic kurvat u maleziju, ej... no dobro. iz onog sto sam do sada vidio, meni su nekak najzgodnije kineskinje, mada decki tvrde da ima i jako zgodnih malajki. indijke iz nekog razloga nismo previse komentirali, iako valjda i one znaju bit zgodne. mislim, ak su vam je inace zgodan onaj ciganski tip cura. e, da. naime, u cemu je kvaka sa malajkama. ako se posevis sa malajkom koja ti nije zena, ides u zatvor. ili u najmanju ruku placas neku kaznu. ali dobra vijest (!?) je da je to samo ako te uhvate. i to je fakat drzavni zakon. pitao sam ih postoji li slican zakon za kineskinje, odnosno ostale ne-malajke. koliko P. i K. znaju, ne postoji. do nedavno je, naime, u takvim slucajevima sa malajkama najebala samo zena - isla bi u zatvor; mislim, kaj se kurva ima sevit sa deckom koji joj nije muz. no od nedavno postoji taj novi zakon po kojem najebava i njen partner. iako ne tako jako ko ona, koliko mi se cini.

kad smo kod kineskinja, jedna od tajnica u odjelu zove se Shern. To "Shern" zvuci strahovito kao ono njemacko "Schön", a kako kod upoznavanja nisam znao kako se njeno ime pise, komentirao sam joj da joj ime na njemackom znaci "beautiful". mislim, znam da bi se prije prevelo kao "nice" nego "beautiful", ali come on, nemrem curi rec da joj se ime prevodi kao "not really beautiful, but nice". i tak, bilo je tu malo hihotanja i to, ali interesantno kak je sad ljubazna. trebao sam ici u susjednu zgradu slikat se za neku radnu dozvolu ovdje, pa se ponudila da ce samnom prosetat do tamo, otpratit me i to. i tak, fora je tu. :)

svi su ljubazni, barem ovdje na poslu. upoznajem se sa svima, a imena im zvuce tako prokleto slicno... nema sanse da ih sva popamtim... :)

veceras me K. i P. vode na neku veceru u kineski restoran na "really good chinese food", pa moram ic u hotel presvuci se. vec je skoro 7."


komentari (2) - isprintaj - link

<< Arhiva >>