RnB Vibez

Press Play

29.05.2009., petak

Znam da ljudi ne voli baš Diddy-ja, prvenstveno zato jer se ponaša vrlo bitchy sa DK, i gotovo sa svim grupama koje su stovrene tijekom Making the band serije, meni ovaj album je jedan od najboljih ikada. Press Play je drugi samostalni studijski uradak Diddy, ali ta oznaka samostalna je vrlo upitna, jer samo pogledavši na tracklistu, vidimo da album je pretrpan odličnim gostima, tu je Brandy, Keri Hilson, Nicole Scherzinger, Christina Aguilera, Keyshia Cole, Ciara, Big Boi, Twista, Shawnna, Nas, Cee-Lo, Angela Hunte, Mario Winans, Mary J. Blige, MIka Lett, Timbaland, Jack Knight, Jamie Foxx, i na i tunes bonus tracku sudjeluju Fergie i will.i.am :) Album je zaista MASTERPIECE :) od početka do kraja. Album je bio službeno izdan 17.10.2006. godine, debitirao je na prvom mjestu Billbordove ljestvice albuma. Prodalo se oko u 1,2 milijuna primjerka u svijetu.

Kao lead singl Come to me je bio možda najbolji izbor. Spot je pre HOT, Nicole je prelijepa u njemu. Ritam pjesme je izvrstan. Drugi singl Tell Me s Xtinimo je bio isto odličan izbor, kao i pjesma, i spot je fenomenalna, Xtina je prelijepa u njemu. Treći singl Last Night mi je vjerojatno najdraža pjesma s albuma, Keyshia je zaista pokazala da je odlična pjevačica. Pjesma u album version je predugačka i taj glupi telefonski razgovor na kraju uništava svaki dojam pjesem, ali je pjesma kao takva ODLIČNA :). Svakako je još vrijednom spomena: Hold Up s Angela Hunte, After Love s Keri Hilson, Wanna Move s Ciaraom, Big Boi i Scar, Thought You Said s Brandy i Makin' it hard s Mary J. Blige.

Definitvno je vrijedno slušanja, ako volite odličnu kombinaciju Hip Hop-a i R&B-a. Uz najkvalitetnije zvijezde "današnjice" :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

1. Testimonial (Intro)
2. We Gon' Make It featuring Jack Knight
3. I Am (Interlude)
4. The Future
5. Hold Up featuring Angela Hunte
6. Come To Me featuring Nicole Scherzinger
7. Tell Me featuring Christina Aguilera
8. Wanna Move featuring Big Boi, Ciara and Scar
9. Diddy Rock featuring Timbaland, Twista and Shawnna
10. Claim My Place (Interlude)
11. Everything I Love featuring Nas and Cee-Lo
12. Special Feeling featuring Mika Lett
13. Crazy Thang (Interlude)
14. After Love featuring Keri
15. Through The Pain (She Told Me) featuring Mario Winans
16. Thought You Said featuring Brandy
17. Last Night featuring Keyshia Cole
18. Makin' It Hard featuring Mary J. Blige
19. Partners For Life featuring Jamie Foxx

:::DOWNLOAD:::

xoxo

Zack

Peach Candy

07.05.2009., četvrtak

Dugo nije bilo ničega novog na našem blogu, pa je vrijeme da nešto bude :)

Image and video hosting by TinyPic

Još uvijek pod dojmom Beyonce, baš iz inata neću pisati o njoj... Pa sam razmišljao i sjetio se ove ad hoc grupe, Peach Candy, aka Rasheeda & Kandi. Slučajno sam otkrio ih gledajući similar artiste na last.fm-u. Iako su anti-popularne mislim da je vrijedno poslušati, imaju nešto :) Za Rasheeda-u ste vjerojatno več čuli, no za Kandi pretpostavljam ne, ona je spisateljica, pisala je pretežno za DC3 pjesme, i to za album Writings on the wall.

Na download sam stvaio 3 pjesme koje imam, svakako mi je najbolja Rain at home, ali i BAM i Whish I never je dobra, bolja od većine dašanjih komercijalnih stvari :)

DOWNLOAD

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.