RnB Vibez

Nina Sky - On Some Bullshit - Offical Video

08.04.2009., srijeda

Image and video hosting by TinyPic
Negdje prije 6 godina rnb duo Nina Sky (sestre Albino) imala je veliki club hit "Move Ya Body (feat. Jabba)", svoj prvi album nazvan jednostavno Nina Sky su objavile brzo nakon najavnog singl, no nažalost album se nije prodavao. Tako je izdavačka kuća Universal raskinula ugovor sa duom. No one nisu odustale od glazbe, tijekom tih 6 godina one su gostoval na brojim pjesmama drugih izvođaća, koa što su npr. Sean Paul, J. Holiday, Red Caffe, Belly, Kenza Farah itd. Još 2007. godine su najavile album, prvi službeni singl je izdan u ljeto 2008. "Curtain Call" na kojoj gostuje rapper Rick Ross, a na službenom remixu i Pitbull. Navodno će se album zvati The Musical. Već duže vrijeme možemo naći nekoliko pjesama na internetu, kao što su Curtain Call, Clothes Off, On Some Bullshit, Doctor Doctor i Ladies Night... Napokon su snimile spot za pjesmu On Some Bullshit, koji je novi službeni singl sa (nadam se) uskoro izdanog albuma The Musical.

"ON SOME BULL..." OFFICIAL VIDEO


Download pjesme: "On Some Bullshit"

Beyonce - I Am... Sasha Fierce

02.04.2009., četvrtak

2008. godinu je za mene obilježio izlazak 3. studijskog albuma popularne R'n'B pjevačice Beyoncé, pod nazivom "I Am...Sasha Fierce". Album se sastoji iz dva disca, jedna je više pop, dok druga neka vrsta new wave r'n'b glazbe. Beyoncé je odlučila najvaiti album sa dva singla odjednom, a to su "If I Were A Boy" i "Single Ladies (Put A Ring On It)". Učinila je pravu stvar. Dok je singl sa I Am... strane albuma postigao nevjerojatan uspijeh izvan Amerike, singl sa Sasha Fierce strane je poharao američkim top listama. Drugi par singlova su "Halo" i "Diva", zbog nekih meni nepoznatih razloga, ovaj par nije postigao toliko uspijeh. Iako osobno mislim da su potencijalnihi chart-topperi nego od prvog para (npr. Halo nije ni ušao još među top 20 pjesama na nijednom Billboard chartu, dok Diva je prošla malo bolje u Americi, ali je jedino uspijela biti 1. na Hot Dance Club Play chartu na Billboardu).
I sada najvaljeno je i treći par singlova, Broken-Hearted Girl i Ego. Mislim da je to najgluplja kombinacija koju je ikada mogla odabrati :(. S I Am... strane imamo SAVRŠENU pjesmu Borken-Hearted Girl, koja ne samo da ima savršene lirikse, nego instrumental pjesme, je ODLIČNA. A opet sa Sasha Fierce strane imamo EGO koja mi je tako bezveze. Em što mi se ne sviđaju riječi, ni instrumental ni niš.. jedan je od najslabijih pjesama na albumu. Kako je službeno potvrđeno Beyoncé je snimila remix pjesme sa Kanye, nadam se da pjesma TOTALNO izmjenjena, jer ovako neće proći dobro.

Image and video hosting by TinyPic

Download:
Broken-Hearted Girl
Ego


Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.