RnB Vibez

Keri Hilson VS. Paradiso Girls

31.03.2009., utorak

Polow Da Don je producirao ovu pjesmu. Prvo je pjesma trebala biti na albumu In A Perfect World... od Keri Hilson, ali zbog nekih razloga, pjesma je prosljeđena novoj pop grupi Paradiso Girls. U prvotnoj verziji na pjesmi gostuju T-Pain i Lil Jon, dok u ovoj paradiso verziji, gost je samo Lil Jon. Mislim, da je prva verzija znatno bolja, ali procijenite vi sami.

Image and video hosting by TinyPic
Download: Keri Hilson - Hey Girl (feat. T-Pain & Lil Jon)

Image and video hosting by TinyPic
Download: Paradiso Girls - Patron Tequila (feat. Lil Jon)


Jane 3

29.03.2009., nedjelja

RnB skupina Jane 3 pod okriljem T-Pain-a izdala je prošle godine debitanski singl Screensaver, koji je nažalost prošao dosta nezapaženo. Na internetu osim prvog singla može se nači još jedna pjesma Shawtiee, koju je isto T-Pain producirao. Cure su predivne, imaju zaista odlične glasove. I još se uvijek čeka da objave album.. ali kako vrijeme prolazi možda je uzaludno to čekanje :(



DOWNLOAD:

Screensaver


Shawtiee

A Blast From The Past - Shareefa

25.03.2009., srijeda

Shareefa Cooper je dosad izdala jedan album pod nazivom "Point of No Return". Album je odličan, na njemu gostuju Ludacris te Bobby Valentino, a među producentima je tu Darkchild. Kao lead singl Shareefa je izbacila Need A Boss (feat. Ludacris), produkciju pjesme potpisuje Darkchild. Pjesme na albumu su odlične od početka do kraja. Svakako se ističe još "Cry No More" (koji je bio drugi singl), "Hey Babe", "Trippin", "U Told Me" i "Butterfly". Možete pogledati odličan video spot za "Need A Boss". I dolje imate download linkove za pjesmu "Need A Boss", za cijeli album "Point of No Return", i za video spot "Need A Boos" u visokoj kvaliteti.



Shareefa - Need A Boss (feat. Ludacris) [ DOWNLOAD ]

Shareefa - Need A Boss (feat. Ludacris) [Music Video] [ DOWNLOAD ]

Shareefa - Point of No Reutrn [ ALBUM DOWNLOAD ]

Keri Hilson - Knock You Down (feat. Kanye West & Ne-Yo)

24.03.2009., utorak

Keri Hilson, poznato ime među glazbenicima, a još uvijek ne dovoljno poznato među ljudima. Njezin prvi singl je bio balada pod nazivom "Energy", koje je bilo objavljeno još u ljeto 2008. godine. Nakon niza neuspijeha, izlazak albuma se odgađalo mjesecima. Nakon "Energy", usljedio je spot za pjesmu "Return The Favour", na kojoj gostuje megapopularan Timbaland. I ta pjesma je prošla nezapaženo, tek treći singl "Trunin' me on" s rapperom Lil' Wayne podigla dovoljno prašine da se album danas i službeno izbaci na tržište (iako je već prije tjedan i nešto procurio na net).

Jučer je bila služben premijera za 4. spot sa albuma, i to za pjesmu "Knock You Down" na kojoj gostuju Kanye West i Ne-Yo.


Download pjesme "Knock You Down": DOWNLOAD

LeToya - Not Anymore + She Ain't Got Sh*t On Me

LeToya Luckett, bivša članica prvotnog sastava grupe Destiny's Child, uskoro objavljuje svoj drugi odnosno novi studijski album pod nazivom "Lady Love" koji bi se trebao pojaviti 19. lipnja (19.05.2009.). Nedavno je izdala spot za svoj najavni singl "Not Anymore" koji možete pogledati dolje. Uz "Not Anymore" možete i skinuti "She Ain't Got Sh*t On Me" - također pjesma s novog albuma. Obe pjesme su izvrsne, stoga, poslušajte!

LeToya - Not Anymore [ DOWNLOAD ]
LeToya - She Ain't Got Sh*t On Me [ DOWNLOAD ]



Jordyn Taylor - Dream You to Life

Mlada r'n'b izvođačica, Jordyn Taylor, je nedavno objavila novu pjesmu "Dream You to Life" čiju produkciju potpisuje Stargate. Jordyn je trenutno pod ugovorom sa MySpace Records te trenutno radi na svom prvom albumu koji je za očekivati u kasno proljeće ili ljeto ove godine. Njezine druge pjesme ("Strong", "Rumor Control") možete poslušat na njezinom MySpace-u.

Jordyn Taylor - Dream You to Life [ DOWNLOAD ]

Sophia Fresh - What It Is

23.03.2009., ponedjeljak

Sophia Fresh je r'n'b trojka iz SAD-a koju je otkrio producent i izvođač T-Pain još 2008 godine. Prvo smo ih mogli čuti na Soundtracku za film "Step Up 2: The Streets". Napokon su objavili prvi video spot za pjesmu "What It Is", u video možemo vidjeti dečke iz drupe Day26, a u izvornoj veziji pjesme sudjeluje i glasoviti rapper Kanye West.



Tu je i pjesma za Download:
Sophia Fresh - What It Is (feat. Kanye West)

Ciara - Love Sex Music (feat. Justin Timberlake)

Ciara uskoro objavljuje svoj treći studijski rad pod nazivom Fantasy Ride koji izlazi 5. svibnja (5.5.2009.), a drugi singl je "Love Sex Magic" u kojem je ugostila J. Timberlakea). Dolje možete pogledati spot za pjesmu. Za download pjesme kliknite ovdje.



Mario - Live a Lie


MARIO - Live a Lie [ DOWNLOAD ]

Pozdrav!

22.03.2009., nedjelja

Dobrodošli na naš glazbeni blog! Otvorili smo ovaj blog u namjeri da upoznamo šire društvo sa čarima i ljepotama R'n'B glazbe. Preko ovog bloga možete dobiti update-ove za najnovije pjesme, albume, spotove, te ostale novosti, ali sve to, naravno, samo u promo svrhu. Naravno, postat ćemo i neke "starije" stvari za koje mislimo da su neophodni za temeljito poznavanje ovog žanra. Svakako bi htjeli čuti tj. pročitati Vaša cjenjena mišljenja o određenim izvođačima, spotovima te pjesmama, zato bilo što vam se kaže, recite :).

Lijep pozdrav od nas:

M , E

radiokilla! XD

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.